İddia: God of War, Ghost of Tsushima, Uncharted ve BloodBorne PC’ye Gelebilir

Sony'nin PS Exclusive oyunlarını PC'ye getirmeye başladığını çoğumuz biliyoruz. Horizon: Zero Dawn ile başlayıp, Days Gone ile devam edecek serinin yeni üyeleri belli oldu. Twitter üzerinden "CrazyLeaksOnATrain" adlı kullanıcının paylaştığı verilere göre Sony birçok PS özel oyununu PC'ye getirecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Minik bir detay. "Uncharted Collection" ilk 3 oyunun remastered hali.)

Listeye göre PC'ye gelecek oyunlar God of War, Ghost of Tsushima, Uncharten: The Nathan Drake Collection ve Blood Borne. PC kullanıcıları bu oyunları büyük heyecanla beklemekte.

Hesap geçmişte; PC’de Kingdom Hearts’ın Epic Games Store’a özel çıkışını, Ninja Gaiden Trilogy remaster’ı ve Nioh 2’nin PC’ye gelişini doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Birkaç yıl önce bunlardan herhangi birine inanmamız olanaksızken, sağlam PS4 oyunları olan Death Stranding ve Horizon Zero Dawn’ı PC’de görmemiz, bu söylentiye bir kez daha inanmamızı sağlıyor. Yine bekleyelim…

Yorumlar

Sony PS4 sahiplerini degil de PC tarafinda bu oyunlari alanlardan gelecek paralari dusunurse cok da imkansiz degil. Ornegin Steam'e GoW gelse satis rekoru kirar muhtemelen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bloodborne gelsin, PS4'ü sattığımdan beridir özlem duyuyorum. 28 kez bitirmiştim, bi' 28 kez daha bitireyim. Sonra bi' 28 daha...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
JonnNorth
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
807
Yorumlar
13
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

JonnNorth adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı