Lisansart.com(Mağduriyet de Denebilir...

Bir bloga göre çok kısa olacak, ama ileride internet üzeri lisans almak isteyecek arkadaşlarıma çok önemli bir tavsiyedir. Lisansart ile ilgili sorun yaşayan bazı arkadaşlar buraya gelirse diye bunu yazıyorum:
Asla ve kat'a Lisansart.com denen lanet siteden lisans falan almayın. Kendi ürünlerine parayla tutturdukları adamlarca yorum yazdırıyorlar. Öte yandan, herhangi bir gerçekçi hizmetleri de bulunmuyor. Bu konunun önceki sayfasında anlattığım gibi araba sürüyorum yalanıyla numaramı aldılar, Whatsapp'tan ve canlı destek denen dolandırıcılık sayfasından gerekli tüm belge ve görüntüleri sağladığım halde bana geri dönüş olmadı, dün aradığımda açmadılar, bugün aradığımda açtılar ve durumu anlattım, benden herhangi bir bilgi istemeden bilgilerinizi kontrol edeceğim dediler ve kapattılar. Whatsapp'tan attığım belge ve görüntüler ne şahıslarınca görüldü, ne de bir dönüt alabildim. Demem o ki, bu lisansların tutma olasılığı çok düşüktür, tamamen şans işidir. Diğer siteleri bilmem ama Lisansart denen rezalet siteden sakın lisans almayın, aldığınızı/alabileceğinizi zannetmeyin. Benim şimdilik yalnızca 28 liram gitmiş olabilir. Allah'tan ne sitelerine üye oldum ne de önemli bir bilgi verdim. Sizin de gitmeyeceği belli değil o yüzden bu sayfadan hiçbir şey satın almayın. Son sözüm şu: bir musibet bin nasihattan yeğdir demiş atalarımız. O yüzden siz de büyük ihtimalle ne olacak deyip dikkate almayacaksınız. Ama ben dahi, o kadar araştırmama yapmama rağmen bu ağa düştüm, yaşadığınızda anlayacaksınız yani. Siz siz olun, bu ve bunun gibi sayfalara dikkat edin.
Satın aldıktan sonra, 2018'den beri Microsoft'un ortağı olduğumuzu anlayacaksınız, herhangi bir sorun olursa onlarla iletişime geçebilirsiniz, ancak öyle olduğunu düşünmüyoruz!-(Bu yazıları beni bu tecrübemden sonra kahkahaya boğdu)
Satın alma işleminizden sonra tüm ürünler 3 ay garanti kapsamındadır. Herhangi bir sorun olursa, en kısa sürede değiştiriyoruz, bu yüzden endişelenmeyin!-[Yahu 5dk içinde lisans gönderiyordunuz, 1,5 saat sonra alabildim(Ki lisans sahteydi ve büyük ihtimalle ben onlara bunu bildirmesem bir lisans dahi alamayacaktım)]
Satın alma işleminizden sonra size tüm ürünlerin en güncel sürümünü sunuyoruz, öyle değilse, hangisinin neredeyse imkansız olduğunu bize bildirin.(Çok latifeci bir sitedir, olmayan her şeyi olmuş gibi gösterir, aldırmayın ya canları sıkılıyor. Araba sürerken de insan gülmek istemeyecek değil ya!)
Ekran Alıntısı3.PNG

Bu da size gönderecekleri lisansın ne kadar işe yaradığının kanıtı. Hayret, üstte bu işlem birkaç dakika sürebilir yazıyor ama benimki birkaç saniye bile sürmüş sayılmaz! Harika başarı.
Ekran Alıntısı5.PNG

Ekran Alıntısı5.PNG
Ekran Alıntısı6.PNG
Ekran Alıntısı6.PNG
Ekran Alıntısı7.PNG

Bunlar da yapılan bazı olumlu yorumlar. Ha pardon, bunlar gibi galiba daha 60 küsür tane var. Ve hiçbiri de olumsuz değil. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Çünkü olumsuz yorum olması garip olur çünkü hizmet kalitesi maşaallah göklerde, arşa değdi değecek. Parayla tutuldu diyenler gitsinler kendi köşelerinde ağlasınlar. Ne belli kendilerinin parayla tutulmadığı? Bu arada üyelerin avatarları da çok güzel. Resmen RedBall4 oyunundan çıkmış karakterlere benziyorlar.

Bu blogda yazılan neredeyse her şey mizahi biçimdedir. Bir nevi acının tatlı tebessümü de diyebiliriz.
Umarım beğenirsiniz, beğenmezseniz de benim için önemli olan bunun birilerinin yakın zamanda yapmayı düşündükleri lisans alımının önüne geçmektir. Ha başka sitelerden alırsınız, onu bilmem. Ama bu arkadaşlara değerli paranızı vermeyin, yedirtmeyin. 28 lira az, evet. Ama o parayla gayet iyi bir kitap sahibi olabilirdim. Kitaplarım arasına bir yenisini daha ekleyebilirdim. Örnekler artıp gider. Önlemi almak size düşer. Bunu okuyan ve okuyacak olan tüm arkadaşlarıma zaman ayırıp okudukları için teşekkür ediyorum...
  • Beğen
İfadeler: UtkuRS

Yorumlar

Bu sitelerin artık hiçbirine güvenmiyorum. Aynı şekilde bende TeknoLisans ile benzerini yaşamıştım. Disk değiştirdikten sonra lisans etkinleştirmemişti. Bilgisayar mühendisi destek görevlisi disk değiştirince Retail lisansın çalışmayacağını belirtmişti durumu belirttiğimde. Fakat Retail lisanslar normalde bırak diski yeni PC'ye geçince bile sıkıntısız çalışır.
 
Güvendiğim açık kaynak olan bir korsan tool var, adını söylemeyeceğim tabii ki de.
Onu kullanıyorum her Windows sürümünde ve çalışıyor.
 
Bir gün gelecek ve bütün insanlık 10 TL'ye lisans alıp hem korsana bulaşmış hem de gereksiz para ödemiş olmak yerine sadece korsana bulaşmayı ya da daha da iyisi olan Windows'u etkinleştirmeden kullanmayı öğrenecek.
 
Bir gün gelecek ve bütün insanlık 10 TL'ye lisans alıp hem korsana bulaşmış hem de gereksiz para ödemiş olmak yerine sadece korsana bulaşmayı ya da daha da iyisi olan Windows'u etkinleştirmeden kullanmayı öğrenecek.
Hocam başkalarını bilmem de ben öğrenmiş oldum açıkçası.
 
Lazımbana sitesinden aldım lisansı hiçbir sorun yaşamadım hatta anakartım yandı anakartı değiştirdim hiç format filan atmadım direkt kullanmaya başladım lisans gitti durumu belirttim bende sipariş kodunu istedi satıcı yeni keyi yolladı.
 
Ayrıca o siteye benzer sahte siteleri bu aralar çok görür oldum PS4 hakkında bir şey araştırıyorum hepte sizin fotoğraflarını koydunuğuz yerler hep aynı sahte bu siteler.
 
Buna benzer bir siteden aldım. Format attım hala çalışıyor. Bunlar dolandırıcıymış. Site ismi vermek istemiyorum ama her siteye de bilmeden dolandırıcı demeyin hocam.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
IbishuCovet1.5dXi
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
488
Yorumlar
8
Son güncelleme

Yazılım kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı