Skyrim Mod Tavsiyeleri 2

Shield of Stamina modumuz kısaca enerji barınız olduğu sürece kalkanla gelen tüm hasarı engelleyebiliyorsunuz. Yani engelleme, can değil enerji harcayacak. Enerjiniz bitince de candan yemeye başlayacak. Gayet akıcı güzel bir mod.
-
Zaman akıp gidiyor! Bu modumuz sayesinde yemek yerken, loot yaparken, takas ederken veya bir şey craft ederken oyunda zaman hızlı akmaya başlar. Misal bir kılıcı craftladığınızda 4 saat akar gider. Rol yapmayı sevenlere şiddetle tavsiye ederim.
-
Muadillerine nazaran daha sağlam olduğunu düşündüğüm yoldaşlarınızın veya düşmanlarınızın can, level, stamina gibi özelliklerini görebildiğiniz bir hud modu.
-
Ekipmanlarınızı takıp çıkarırken animasyona girdiren, oyuna renk katan güzel bir mod.
-
Ölümle eğlenmek istiyorsanız buyrun. Kısaca anlatmam gerekirse, bir düşman sizi öldürdüğünde önceki savenize dönmeden başka bir yerde uyanırsınız. Ancak her şey bu kadar basit değil. Sizi öldüren düşman evrim geçirir ve daha fazla güçlenir. Eşyalarınız düşman tarafından esir edilmiştir. Ve örnek vermem gerekirse düşmanınız nordsa, nordlara karşı bir fobi edinirsiniz ve savaşta onlara karşı daha güçsüz olursunuz. Evrim geçiren katilinizi eğer öldürebilirseniz bu fobi ortadan kalkar.

Bazı modlarımla uyumsuz olduğu için şahsen bu Shadow of Skyrim modunu kullanamıyorum ama yakın arkadaşım tarafından test edilip sevildiği için önerdim.
-
Oyuna bazı npclere ve büyücülere ve bizim de kullanabileceğimiz sivri uçlu klasik büyücü şapkası ekler.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
nemo
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
482
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

nemo adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı