Windows 2000 Tanıtıldı!

Tarih: 16 Mayıs 2000

MICROSOFT'un yeni iletişim sistemi Windows 2000, tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de kullanıcılarıyla buluştu. Windows 2000, tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de de dün İstanbul'da Lütfi Kırdar Convention Center'da tanıtıldı. Windows 2000'in Türkçe versiyonu mayıs ayında piyasaya çıkacak.



Microsoft Türkiye Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Microsoft'un 1975'de ‘‘her masada ve her evde bir bilgisayar’’ vizyonuyla yola çıktığını, 2000 yılı için vizyonlarının güçlü yazılımlarla ‘‘her zaman, her yerde, her cihazdan bilgiye erişmek’’ olduğunu söyledi. Ciliv, ‘‘Windows 2000 bilgisayar dünyasında yeni bir çağ açıyor’’ dedi.

EuaezDTXEAIURKg.jpg


Bilgi teknolojilerinin tüm dünyada hızla yaygınlaştığına dikkat çeken Ciliv, genç nüfusuyla Türkiye'nin Microsoft açısından önemli bir ülke konumunda olduğunu belirtti.



İstanbul'da dün yapılan tanıtım toplantısı Microsoft ürün müdürlerinin Windows 2000'i anlattığı sunumlarla devam etti. Daha sonra San Fransisco ile canlı uydu bağlantısı kuruldu ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in konuşması tüm dünyada aynı anda yayınlandı.



Windows 2000 bugünden itibaren 60'dan fazla ülkede İngilizce, Almanca, Japonca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, İsveçce, Hollandaca, Korece ve Portekizce dahil olmak üzere 10 dilde satışa sunuluyor. Windows 2000'in Türkçe versiyonu ise Mayıs ayında piyasaya çıkacak.

Yorumlar

Hey gibi Windows 2000 hey. Zamanında az mı bizi Windows 98 sürücü kurulumlarından kurtardı, az mı şirket makinelerini Blaster solucanına kurban verdik. Sıkıntıları ile beraber güzel günlerdi. VB6 ile uygulama yazar, ICQ ile mesajlaşırdık.
 
"Daha doğmadığı için cevap yazamıyor"
Yaşıyormuş gibi: Windows falan boş iş zaman kaybı, bakın 2 hafta sonra bu hatırlanıyor mu?
Memur olun memur.
 
Kanser ediyor bunlar hep haberiniz yok mu? Gidin dışarıda oynayın boş işler bunlar.
(Ciddi değildir.)
 
Allah'a şükür var 2000. dün Me'ye geçtim her fareyi tıklattığımda bir hata mesajı sonra da mavi ekran... Windows 2000'den yazıyorum o kadar iyi.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Binbows
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.406
Yorumlar
19
Son güncelleme

Yazılım kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı