Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4000 TL bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. Ancak sade bir kasa istememe rağmen piyasadaki iyi kasalar bayağı pahalı (NZXT H400 Mini kasa Siyah, Kırmızı Bilgisayar Kasası CA-H400B-BR - Nanokatalog ).
Bilgisayarı CS:GO ve Fortnite oynamak için alıyorum. Ayrıca Unity 3D ve Adobe Premiere Pro...
Merhabalar. Bütçem monitörsüz 4000TL. Aklımda şu sistem var ve size danışmak istedim:
Ryzen 3 1300X
Asus B450m-K
Sapphire RX 570 4GB
Corsair Vengeance 8GB 2400MHz RAM
FSP 500W 80+ PSU
Corsair Spec 04 Kasa
Değiştirmem gereken ya da değiştirebileceğim şeyler var mı?
4000tl
bilgisayar toplama 4000tl
bilgisayara toplama
pc toplama
pc toplama 4000 tl
rx570 sistem toplama
ryzen 3 sistem
sistem toplama
sistem toplama 4000tl
Yakın zamanda toplama bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Beklentilerim PUBG, Fortnite, CS:GO gibi oyunlarda orta ayarlarda kasmadan oynamak. Bütçem 4000 TL yardım edeceğinizi düşünüyorum diğer konuları okudum ancak istediğim gibi bir bilgisayar bulamadım.
Daha önceden de açtığım konular ile birlikte kafamda bir sistem topladım. Fakat KDV indirimi varken babamı ikna edemediğim için şu an hayalimdeki sistem imkansız mı değil mi bilemiyorum.
Karar kıldığım parçalar sırasıyla;
GTX 1060 6 GB
Ryzen 5 1600
8 GB 3000 MHz bellek
SSD lükse kaçıyor...
Bende i5 4460 ve R7 370 bulunmakta. RAM, HDD veya SSD gibi sorunum yok. 4000TL ile monitor, PSU'suz kasa, ekran karti ve kulaklik alacağım. Örnek çıkardım bakarsanız sevinirim.
Bu arada bunları 2018 Eylül gibi alacağım yeni ekran kartı vs çıkacak ise beklerim.
Amacım PUBG ve Arma 3 gibi oyunları kalitesi yüksek oynamak. Bütçem 3500TL idi fakat 500TL ekleme yapacağım. Uygun olup olmadığını veya hatalı bir cihaz mı eklemişim söylerseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden tüm ilgilenenlere.
Dipnot: 1080p monitöre sahibim o yüzden eklemedim.
Öncelikle merhaba, 4000 TL'ye laptop almak istiyorum. Genellikle oyun amaçlı fakat Autocad gibi programlarda kullanacağım. Ben böyle bir şey buldum. İyi mi sizce? Teşekkürler.
HP PAVILION POWER 15-CB008NT 2GR77EA Intel i7-7700HQ 2.7GHz 16GB 1TB GTX1050 15.6" Notebook | Teknosa Alışveriş Sitesi...
Öncelikle işlemci i5, ekran kartı ise 1060 3GB olmalı. Diğer bileşenleri siz bildiğiniz gibi ayarlarsınız. Pek bilgim yok ama 8. nesil işlemci için daha pahalı bir anakart gerekiyor. Bu yüzden işlemciyi 8. nesil seçmezseniz sevinirim.
Diyeceklerim bu kadar şimdiden sağ olun.
Merhaba arkadaşlar yakında PC toplayacağım. Konu açmıştım ama bir arkadaşım "Erkenden toplama yaz bitsin ekran kartı fiyatları düşer o zaman PC bir topla" demişti bende Eylüle kadar bekledim. Şimdi toplayacağım bilgisayar hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıntılar:
Monitör dahil, lütfen i5...
4000 lira (100 lira aşağı yukarı fark etmez) sadece kasa olmak üzere hem oyun oynamak, hem de kısa filim renderlamak için bir bilgisayar topluyorum. Bayramdan önce bu işi bitirip rahata ermekte yegane isteğim.
MSI GTX 1060 6 GB ve Intel i5 7600'lü bir sistem topladım. İçine SDD koyup HDD'yi...
Öncelikle iyi akşamlar. İşin ehli olmuş kişiler yardımcı olursa 4000 TL civarı bir sistem toplamak istiyorum. Fakat işlemciyi FX 8350 düşünüyorum. Sizce alınmalı mı, kötü yanı var mı?
Ayrıca toplama yapacağım için Vatan'ı düşünüyorum, sizce Vatan nasıl veya başka önerdiğiniz PC toplayan...