konu

1. qelos

Rehber Konu nasıl açılmalı?

Technopat Sosyal ya da başka yerlerde insanlara soru sorarken dikkat etmeniz gereken ve konunuzun dikkat çekiciliğini artırmak için yapmanız gerekenleri listelemek istedim. Ek olarak şunları da yapsan iyi olur dediğiniz varsa yorumlara ekleyebilirsiniz. 1- Asla uzun ve tek paragraflar yazmayın...
  2. Ankarada deniz yok

Windows 11'i sıfırlamak sorun çıkarır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın sesleri bozulduğu ve her şeyi yapmama rağmen düzelmedi. Ben de Windows 11'e geçtim Windows 10'dan Insider programı ile, o yüzden Windows 11 kullanıyorum ve sorum şu: Ben şimdi hiç sıfırlama yapmadım bilgisayarıma. Hele ki Windows 11'de hiç yapmadım. 6...
  3. B

Arkadaşlarla konuşulacak konu tavsiyesi

Başlık belli. Ne gibi konular hakkında konuşabiliriz?
  4. ensarinho

Hayalinizdeki telefon vs şu anki telefonunuz

Herkese merhabalar. Soru başlıkta. Ben başlıyorum. Hayalimdeki: iPhone 12 Pro Max 256 GB. Gerçekler: Yok 😐
  5. uçanlimon0

Sistemdeki dosya silinmiyor

Arkadaşlar silinmeyen bir dosya var. Onlarca unlocker aracı denedim Denetim Masası'ndan veya Control userpasswords2 gibi kısayollar ile ulaşılan yerlerden kendimi administrator yaptım CMD komutları ile yetkiler verdim fakat dosya silinmiyor. Adeta bir bela gibi. Nadir bir yöntem ile silinebilir...
  6. 0Rias Gremory0

Instagram hesabına girilmiyor

Instagram'a girdiğimde. hesabına geri dönmek için uygulamada bilgilerini onayla Hesabında sıra dışı hareketler tespit ettik. Hesabını geri almak için Instagram uygulamandan kimliğini onayla. Diye bir uyarı çıkıyor ve hesabıma giremiyorum. Hesabım kitlendi ne yapmam lazım.
  7. Burakydn

Beyni yok fikri var

Mesela ben bilmediğim veya fikrimin olmadığı bir konu hakkında yorum yapmam, ama forumda bir konuya giriyorum, her şeyi bildiğini sanan çok fazla insan var, söylediği şeyin doğru olmadığını söylüyorum ve doğrusunu açıklıyorum, hala kendi bildiğini okuyor, bir de uzun uzun anlattığım konuya...
  8. meteket123

Ekran kartı fan hızı ayarlama

Ekran kartının fan hızını nasıl ayarlayabilirim? 80 derece olduğu zaman 4000 RPM'e yükseliyor.
  9. kurome

AMOLED yanığı oluşmadan önce AMOLED yanığına karşı önlemler

başlıkta da belirttiğim gibi, yeni aldığınız bir AMOLED ekrana sahip bir cep telefonunda daha sonra AMOLED yanığı gibi sorunla karşılaşmaması için internetten öğrendiğim önlemleri buraya listeleyeceğim. Not: Bu yazdıklarım, yeni veya daha ekranında AMOLED yanığı oluşmamış cep telefonları için...
  10. Brkgndz

Yazılım indirmek için güvenilir site önerisi

Merhaba arkadaşlar. Güvenilir, virüssüz, test ettiginiz, kullandığınız siteler var mı? Rica etsem bana yazar mısınız?
  11. 3

İkna konuları neden yasak?

Arkadaşlar ikna konularının ne tartışma çıkaracak ne de kötü içerik olacak bir yanı yok. Gerçekten anlamıyorum ikna konuları neden yasak?
  12. 3

Çözüldü Bir konuyu bir günde en fazla kaç kez öne çıkarabilirim?

Bir konuyu bir günde en fazla kaç kez öne çıkarabilirim?
  13. fistukluBaklava

Yaşamak istediğiniz ev

Hangi evde yaşamak isterdiniz?
  14. Ç

LGS tecrübesi olanlar tavsiye verebilir mi?

İyi günler. Ben bu sene LGS'ye gireceğim. Önceden LGS'ya da sınav tecrübesi olanlar tavsiye verebiler mi? Neredeyse 45 gün kaldı, kritik bir zaman dilimi. Deneme netlerim hemen hemen bu şekilde: Matematik: 7-8 net. Türkçe: 16-17 net. Fen: Genelde 15 üstü. Puan: 380 civarı. Ara derslerde ufak...
  15. Yavuz_Çetin

İftara kadar sohbet konusu

Evet, dünkü sahur konusundan sonra iftar konusu açıyorum. Sohbeti ben başlayayım. Nasılsınız? Not: Moderatörlere ricam bütün şehirlerde iftar yapıldıktan sonra konunun kilitlenmesi.
  16. Yavuz_Çetin

Sahura kadar sohbet edelim

Evet hocalarım bu konuda sahura kadar sohbet edeceğiz. İlk soruyu ben sorayım o zaman; Nasılsınız?
  17. ExE.1

GameLoop emülatör bilgisayarı yavaşlatır mı?

Arkadaşlar merhaba. GameLoop emülatör bilgisayarı yavaşlatır mı? Ona göre yükleyeceğim. Bu konuda deneyimi olanlar ve bilenler yazsın lütfen. Evet veya hayır halinde değil de daha açıklayıcı olursanız sevinirim.
  18. Yavuz_Çetin

Xiaomi telefonda sürprizbozan koyulmuyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum ama sürprizbozan butonuna tıkladığında hiçbir tepki vermiyor. Bu normalde de böyle mi yoksa hata mı? @Recep Baltaş @Mikail Fidan
  19. Yavuz_Çetin

500 TL'ye oyun faresi önerisi

Bir arkadaşım fare arıyor. Tutuş şekli palm, el boyutunu bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
  20. Yavuz_Çetin

Neden çoklu üyelik uyarısı verildi?

Merhabalar, 9 Şubat tarihinde çoklu üyelik yemişim. Ben hatırlamıyorum. Neden yedim? Konum onaylanırsa ve mesajlara açık olursa sevinirim.
  21. kerimkeskin

Sınavlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu gayet açık ve ortada görüşleriniz nelerdir.
  22. Yavuz_Çetin

Konu engelleme

Biliyorum başlıkta pek anlatamadım ama burada anlatayım. Örneğin bazen bazı kullanıcıları engelleme özelliği var bu konu başlıklarında da olsa güzel olmaz mı? (Örneğin ben Gaming laptop konularını görmek istemiyorum, bunları engelleme olsa) @Recep Baltaş.
  23. 2

Konum neden kilitlendi?

Merhaba. Dün gece saatlerinde bu konuyu (Haftanız nasıl geçiyor?) ilkinde benzer bir başlıkla, olabildiğince basit tutarak bu doğrultuda bir talep öne sürerek açmaya çalışmıştım; ardından birkaç dakika geçtikten sonra onaylanmadığını fark ettim. Yazdığım başlığın karışıklığından ("Haftanız nasıl...
  24. E

RX 550 sistemde Valorant'ta FPS düşük

Arkadaşlar, benim RX 550, i3-10100F, XPG 8 GB RAM 3000 MHz ve Corsair 450 watt bir sistemim var ama darboğaz olmamasına rağmen ekran kartı kullanımım 15-30-45'lere düşüyor yani hiçbir zaman 100'de kullanılmıyor. CPU kullanımı bazen 90'lara çıkıp düşüyor. Sürücüler falan da güncel. FPS bazen...
  25. xienion

Türk dili ve edebiyatı sınavına 1 gün kala nasıl çalışılır?

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen sene Türk dili ve edebiyatı dersinden kalmıştım. Bize 2. dönem başında sınav olursunuz dendi. Virüs girince sınavlara bayağı bir süre ara verildi. Sınavın olacağını herkese söylemişler, bir tek bizim sınıfa söylememişler. 1 gün sonra sınav olacakmışım. Ne yaparsam...
Geri
Yukarı