konu

1. Dangerous engineer

Makine Bölümüyle İlgili Kategori Olmaması

Bilindiği üzere forumda birçok kategori var. Örneğin Elektrik-Elektronik, Programlama, Otomobil vb. Makine ile ilgili kategori yok. Sizden ricam bu gönderiyi yukarı çıkarmak ve bu kategorinin açılması için destek vermeniz. @Recep Baltaş, @Ali Güngör.
  2. Kadircorlu

400 Watt Power Supply Önerisi

Sessiz olsun, kaliteli olsun. Bunların olduğu en ucuz PSU hangisi? Yazanlardan Allah razı olsun. Bir de ikinci el alsam sıkıntı çıkar mı?
  3. bilinçli pars

Taslak olarak kaydettiğim konu kayboldu!

Geçtiğimiz birkaç gün önce "Kullanıcı İncelemeleri" bölümünde, günlerce uğraştığım ve taslak olarak kaydettiğim konum 3 gün önce aniden kayboldu! Onca emeğim ve gayretim boşa gitti. Moderatör veya yetkili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
  4. T

After Effects açılmıyor

Arkadaşlar Adobe Creative Cloud uygulaması uzerınden After Effects indirdim kurdum fakat açılmıyor. Sildim tekrar yükledim yine tık yok komple Adobe Creative Cloud'u silip yükledim, yine aynı, sorun nedir anlamadım. Adobe Photoshop açılıyor media encoder açılıyor. After effects ise Crash...
  5. MR the flash

Açılan konu ne zaman yeni konu listesine düşer?

Açılan konu ne zaman yeni konu listesine düşer?
  6. StarkesH

Steam GTA 5 Alırken Yanlış Mail Adresi Yazmak

Ben Steam'den GTA 5 aldım ama Gmail'imi yanlış yazdım, sonra fark etmeden Steam hesabımla eşleştirdim. Şimdi ne yapacağım, lütfen yardım edin.
  7. kaanguler

Sınırsız Taahhütsüz ADSL İnternet Önerisi

TTNET kullanıyorum berbat fakat binada altyapı yok. ADSL veya VDSL sınırsız taahhütsüz internet önerebilir misiniz?
  8. Berkay Bilgin

YKS için kaynak kitabı önerileri

Merhabalar. İlk YKS sınavında EA'dan 112.000'lerde sıralamaya girdim. Bu sene de sayısaldan hazırlanıp sayısal bölümlerden ilk 300.000 veya daha iyi bir sıralama yapmak istiyorum. Derslerimin durumu şöyle: Geometri: Vasat (antremanlarla matematik istemiyorum) Biyoloji: Orta Kimya: Düşük-Orta...
  9. S

Sistemde ikinci Kullanıcı açmanın artı ve eskileri nedir?

Arkadaşlar ben PC'de 2 kullanıcı açacagım fakat bu kullanıcılar PC'ye yük olur mu yani kasma falan yapar mı? Artısı ve eksileri nelerdir?
  10. Arda Dayıoğlu

Koyduğum Linklerin Değiştirilmesi

Şu konu başlığında yerleştirdiğim son iki müzik klibi linkinin ilk iki müzik klibi linki ile aynı hale getirildiğini fark ettim az önce. Jóhann Jóhannsson Vefat Etti İlk olarak büyük kompozitörün bana göre en önemli iki eserini, sonra da bu sanatçıyı anmak için onun eserlerinden bağımsız dış...
  11. Arda Dayıoğlu

Avatar Önerisi Konusunda Silinen Resimlerim

Birkaç gün önce o konuya güzel fotoğraflar atmıştım. Tekrar bakmak için taradım fakat bulamadım. Kaldırdınız mı? Mevcutsa link atabilir misiniz? Kaldırıldıysa bi' açıklama isterim.
  12. O

Açtığım konuları nasıl görebilirim?

Çok sık forum kullanmıyorum o yüzden biraz acemisi sayılırım. Başlıktan da anlaşılacağı üzere şimdiye kadar açtığım tüm konuları nasıl görebilirim?
  13. Arda Dayıoğlu

Zincirleme Yetki Yolsuzluğu Hakkında

Bundan birkaç dakika önce kürtaj yiyen (yayına açılmadan kaldırılan) iki konum hakkında bir konu açtım. Neden böyle bir şey yapıldığı ile ilgili tepkimi ortaya koymak ve bir şeyler öğrenmek için. Fakat bu konum da kürtaj yedi. Bu bana kalırsa zincirleme yetki yolsuzluğudur. Şu anki moderatör...
  14. 1

BioShock Infinite oynanmalı mı?

Dostlarım hepinize selamlar. Başlıkta belirttiğim oyuna bir göz attım hoşuma gitti denebilir. Üç adet sorum var. 1. Bu oyun sistemimde 24 FPS altına düşmeden çalışır mı? 2. Oyunu hangileriniz oynadı? 10 üzerinden kaç verirsiniz_ 3. Diğer oyunlar oynanmasa hikayede kopukluk olur mu? Sistem...
  15. R

Açtığım konular gereksiz mi?

Sizce forumda fazlalık mı yapıyor benim konularım? Aranızda rahatsız olanlar var mı?
  16. Nazım Paşa

Birden fazla ürün önerisi için hangi kategoriye konu açılmalı?

Ben belirli bir bütçe için bilgisayar, monitör, klavye, telefon, sandalye önerisi isteyeceğim bir konu açacağım. Bütçenin dağıtımını da o konuda yapmak istediğim için tek bir konu açmak istiyorum. Bu konuyu nereye açmalıyım?
  17. E

700 TL Pentium E2160 ve GT 730 Sistemi Yükseltme

İşlemci: Pentium E2160 Ekran kartı: GeForce GT 730 RAM: 4GB DDR3 HDD: 108GB boş alan
  18. T

Körü Körüne Güvenlik Konusunda Öneri Yapanlar

Başka bir forumda IObit fanatikleri ile başım dertte. Konu sahibi: Üye-1: Üye-2: Arkadaş hemen WannaCry virüsü olduğunu anladı. Oysa yanlış tespit gelen nota bakınca. Üye-3: En mantıklı cevaplar üye-1 ile üye-3'ten geliyor. Üye-2 sıkıntılı biraz. Konu sahibi: Konu sahibi: Üye-1...
  19. Arda Dayıoğlu

Sosyal'de açılan konuların azalması

Dikkatimi çekti. Forumu ardışık iki-üç gün aktif takip eden biri için çok az konu açılıyor. Hatta hiç açılmıyor. Yeşillendirilen konulara bakabiliyorsunuz ancak. Merak ettim. Technopat kullanıcıları yeni konu açmaya eskisi kadar teşebbüs etmiyor mu? Yoksa çok gereksiz konu açılıyor ve forum...
  20. KadirhanWM

HTC 10 Alınır mı?

Alınır mı?
  21. YunusK

2500 TL sistem toplama

Arkadașlar Technopat'ın topladığı 2500TL'lik sistem iyi midir yoksa 2500TL'ye daha iyi bir sistem toplayabilir miyiz?
Geri
Yukarı