konu

1. chfumut

Bannerlord'da Lord nasıl kolayca alınır?

Oyunda eski sürümlerde izlediğim videolarda takas ekranında o çubuk dolmasa da takas teklif ışığı yanıyordu. Adamlar çok rahat 12K'ya falan lord çekebiliyordu. Ama şu an benim oyunumda lord çekmek için falan illaki o çubuğun dolması gerekiyor ve her lord için 1M falan istiyor. Ki o kadar...
  2. F

Çözüldü CS:GO'da kaplama nasıl alınır?

Selam, CS:GO'ya yeni başladım. Acaba Steam'den CS:GO skinlerini alabilir miyim? 50 kuruşa falan alıyorlar ya, nasıl alacağım onlardan? GameSatış gibi yerlerden değil ama Steam'in kendisinden.
  3. Berrkay

Rehberler ve Faydalı konular

Rehberler ve okumanızın faydalı olacağı, ileride başınıza gelirse ne yapmanız gerekenleri içeren konular. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx460-vbios-guencelleme.1254676/ https://www.technopat.net/sosyal/konu/mavi-ekran-konusu-acmadan-oence.1237329/
  4. Just Gamer

Oxford Direction Türkiye A2 kitabı için iTools yazılımı

Merhaba, hocamız bir kitap aldırdı. Direction Türkiye A2 isimli bir kitap. Fakat şöyle bir sorunum var, kitabın cevapları iTools adlı programda. O program eski bir kitap olduğu için internette yok. Bana o programı atabilir misiniz?
  5. Yavuz_Çetin

Technopat teknoloji forumu değil mi?

Merhabalar, ben bugün (eğer ki linç etmeyecekseniz) bir konu açacağım. Bu forum teknoloji forumu mu? Çünkü benim bildiğim burada teknoloji damarı atıyor ancak bazı kişiler sevdiğim kişiye nasıl açılabilir gibi konular açılıyor, sizce saçma değil mi? Çünkü burası bir teknoloji forumu.
  6. F

Orijinal Minecraft'a hexxit mod kurulur mu?

Selam, orijinal Minecraft Windows 10 Edition'da Hexxit mod yüklenip oynanabilir mi?
  7. nahirciyasin

i5 9400F ve RX 580 sistem nasıl?

Intel Core i5 9400F işlemci, ASUS Prime H310M-R r2.0 2666MHz anakart, ASUS Dual RX 580 OC 8 GB 256Bit ekran kartı, Crucial Basics 8 GB 2666MHz 2X RAM'li sistem toplamayı düşünüyorum 5.581TL tutuyor fiyatı, sizce nasıl alınır mı?
  8. W

İlk konum kapandı bunu kutlamalıyız

Evet millet, ilk konum kapandı! Bunu kutlamalıyız, şampanyaları getirin. Konu:Öbür yaptığım canlı ders fotoğrafları 2 Komik olmadığını veya kutlanacak bir şey olmadığını biliyorum ancak yapmayı çok istiyordum, affedin.
  9. meteket123

MSI Mag Forge 100M kasaya RTX 3080 takılır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi kasama RTX 3080 takılır mı 3 slot yer kaplıyor herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Şu an kasada Gigabyte Windforce 2080 Ti takılı 2 slot yer kaplıyor. Anakart modelim MSI Z370 GAMING Plus.
  10. C

Steam iadesi sıraya eklenmemiş

Merhaba arkadaşlar, Steam'den Witcher 3 bundle paketini aldım. GeForce Now ile deneyim dedim hoşuma gitmedi, iade edeyim dedim. İade desteğini oluşturduktan sonra, kalan parayla arma 2 aldım. Multiplayer giremiyor vardı onu da iade etmek istedim. Hemen bekleyen kısmına para gelmişti, 24 saat...
  11. Ellie Williams

[Sürprizbozan] The Last of Us Part II Hikaye İncelemesi

Biliyorum, inceleme için biraz geç kalmış olabilirim. Bu incelemeyi yazma planım da yoktu zaten ama geçenlerde izlediğim bir videodan sonra yazma kararı aldım. Öncelikle, oyunu harika bulduğumu söylemem gerekiyor. Grafikler olsun, fizikleri olsun, oynanış olsun muhteşemdi; bunlarda hemfikiriz...
  12. CodeExpert

Her gün malum şeyi yapmak

Her gün malum şey yapılırsa ne olur?
  13. CodeExpert

Suriye'ler Türkiye'de

Video link: Bazıları var çok iyi insanlar haklarıyla kazanıyorlar bazıları ise Türkiye'yi kötülüyüp kendi ülkeleri gibi davranıyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlık yanlış olmuş kusura bakmayın. Asıl başlık " Suriyeliler Türkiye'de " olacak.
  14. Ali Güngör

Technopat Sosyal 1.000.000 Konuyu Geride Bıraktı!

https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-forum-10-000-mesaji-geride-birakti.4666/ https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-10-000-konuyu-geride-birakti.10065/ https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-50-000-konuyu-geride-birakti.50105/ Derken 1.000.000 konu geride kalmış...
  15. ihsan D

Technopat hakkındaki konuları hangi kategoriye açmalıyım?

Technopat hakkında belirtmek istediğim bir şikayet, soru vs olduğunda hangi kategoriyi seçmeliyim? Açmak istediğim konu ise bir başlığı bildirdiğimde bana hangi başlığı önerirsiniz diye sordular buna nasıl cevap verebilirim? Tıklanmıyor bildirime. Yeni başladığım için bir kusurum varsa mazur...
  16. CodeExpert

Morali bozuk olanlar toplanın

Ne zaman moralim bozulsa bu videoyu izlerim. Video link:
  17. CodeExpert

Her gün hayattan aldığınız dersler

Kimseye güvenmemeyi. Birine güvenmeden önce iyice araştırmak gerektiğini.
  18. MF

Etiket Bildirimleri

Onaya düşen konulardaki etiket bildirimlerinin iletilmemesi sorunu çözülmüştür. Artık açtığınız konuların ilk mesajına istediğiniz kişiyi etiketleyebilirsiniz, etiket bildirimleri gidecektir.
  19. 2

Boyum uzar mı?

Merhaba, ben Z-391 gezegeninden zugbeep samanyolu galaksisi okulunda -9. sınıf öğrencisiyim. Babam 1, 25, 8, 7-- sentodienotkare uzunluğunda annem 1, 23, 6, 6-- sentodionetkare bense 2 ay önce 24. kez ergenliğe girdim şu an 1, 24, 9, 6-- sentodinetkare uzunluğun dayım sizce boyum daha ne kadar...
  20. Blacksidemre

Sosyal konularına mizahi yaklaşma eğilimi

Son zamanlarda bu eylemi yapmaktayım. Hangi konu olursa olsun mizahi yaklaşıyorum. Ama gerekli bilgiyi verip gereksiz mesaja kaçmıyorum. Espiri yapacaksam da "(!)" belirtip esprimi yaparım. Alt paragrafa geçip gerekli bilgiyi veririm. Böyle bir şey yapmanıza müsaade var mı acaba? Aşırıya...
  21. Blacksidemre

Konu etiketleri, görüntülenmeyi artırır mı?

Merhaba Sosyal. Konumuzu oluşturduktan sonra konumuz ile alakalı olan anahtar kelimeleri etiket olarak ekleyebiliyoruz fakat bu etiketlerin kullanışlığı var mı? Yani fazladan kişinin görmesini ve önlerde uzun süre kalmasını sağlıyor mu? Bazı konularıma etiket eklerim fakat bir faydasını...
  22. Kullanıcı1355

Rehberlerim, konularım ve incelemelerim.

Rehberlerim: [Rehber] HDD ve SSD'deki verileri kurtarılmayacak şekilde silme [Rehber] HDD ve SSD'deki silinen verileri kurtarma Konularım: 1 Gün içinde Sosyal'de kaç beğeni alabilirim? Bir Laptop'a 100.000 TL verir misiniz? İncelemelerim:
  23. salihius

Nedir bu moderatörlerle derdiniz?

Moderatörler bence gayet işini yapıyor. Arada çok fazla kin kusan insan görüyorum. Kolay değildir bence işleri. Sürekli konu onayla, mesaj düzelt, ceza ver. Benim ilk konumu doğru yere taşıyıp ismini değiştirmişlerdi. Yeni üyelere sıcak bakıyorlar gördüğüm kadarıyla. Etrafta sürekli...
  24. Gururs

Dying Light 2 çıkış tarihi?

ASUS bir kampanya başlattı belirli ürünlerden alana Dying Light 1 ve 2 veriyor kampanya kodunu okutma son geçerlilik tarihi 13 Eylül sizce çıkış tarihi yakın mı? Çünkü aylar sonra çıkacak olan oyunun kodunu dağıtmak saçma olurdu.
  25. Salih Efe Ergür

ROM atmak garanti bozar mı?

Xiaomi'nin sitesinde bulduğum Redmi Note 9 Pro ROM'u cihazımın garantisini bozar mı? Bu sürüm benim cihazıma cihaz global olmasına rağmen gelmedi.
Geri
Yukarı