konu

1. Gururs

Ücretsiz Dying Light 1&2 kampanyası

ASUS belirli ürünleri belirli tarihte belirli mağazadan alanlara Dying Light 1 ve 2 hediye ediyor monitör aldım faturamı okuttum 4 5 gün oldu hala gelmedi ne zaman gelir? Alan var mı? Kaç günde geldi?
  2. CodeExpert

Hayatta en çok güvendiğiniz şey?

Ben bu adama çok güveniyorum. Dile gelse düşmanım olur şimdilik sıkıntı yok.
  3. U

Aynı kullanıcının açtığı aynı konulardaki farklılıklar

Cevap bekleyen konularda göz gezidrirken bir konuda gönderi paylaşmıştım. Sayfayı yenildikten sonra aynı kullanıcının açtığı aynı konuyu gördüm. Fakat konudaki gönderide hiçbir mesaj gözükmüyordu. Bunun nedeni nedir? Gönderi paylaştığım konu: Videodaki müziği bulamıyorum - Technopat Sosyal...
  4. CodeExpert

Bir millet, başka bir milletin kültürünü çok kısa bir zamanda benimseyebilir mi?

Bence kısa sürede kavrayabilir. Benim karşı komşum var Afrikalı, ben öyle bir insan hayatımda görmedim. Ne elin kızına yan bakıyor ne sana karşı bir rahatsız eden tarafı yok. Hayattaki idolum o adam gibi olmak.
  5. Staj Yapan Donanımcı

Sosyal'de çözüm oranı en yüksek ve en düşük sorunlar

Not: Bahsettiğim olayın çözümleri, tipi "konu" değil "soru" şeklinde olan başlıklar içindir. Bana göre çözüm oranı en yüksek sorun eğer logfile dosyası paylaşılmışsa X oyunda meydana gelen 0xc000007b hatasıdır. %99 ihtimalle sevgili moderatörlerimiz sorunu çözer. Çözülmeyen çok az konuya...
  6. CodeExpert

Sizce gelecekte depremlerin olması engellenebilecek mi?

Bence engellenebilecek.
  7. CodeExpert

İnsan boş vakitlerini geçirmek için plan yapmalı mı, yapmamalı mı?

İnsan boş vakitlerini geçirmek için plan yapmalı mı, yapmamalı mı? 🤔
  8. Jang Geum'un Danji Yemeği

Eski bilgisayar konusuna ne oldu?

'Eski bilgisayarlara hangi işletim sistemi yüklemeliyiz?' Ben bu linki bir arkadaşıma göndermişim, şimdi ne bu diye bakarken konunun silindiğini görüyorum. Üyeyi arattığım zaman da hiç mesajı olmadığını gördüm. Bu konuya bir sürü mesaj yazılmıştı, neden silindi?
  9. CodeExpert

Reklam, bir ülke hakkında birçok fikir veya bilgi verebilir mi?

Sizce 🤔
  10. Egit DİKMEN

Konu nasıl silinir?

5000 TL PC toplamak için konu açmıştım ancak daha sonra bütçe genişledi ve 6000 TL sistem toplama için başlık açmak istedim ancak ayda bir tane açabildiğimizden 1 gün ban yedim. Şimdi ise 5000 TL PC toplama konumu kapatmak ve yeni bir konu açmak istiyorum ancak konu nasıl silinir onu bulamadım.
  11. Enes Yusufoğlu

Sürprizbozan [Spoiler] Hayvan Çiftliği Kitap incelemesi

Merhaba Technopat üyeleri yeni bir konu açayım dedim. Bu konuda kitap incelemesi yapacağım. 😎 İnceleyeceğim kitap: Hayvan Çiftliği Bu kitabı yaklaşık 1 yıl önce okumuştum. Konusu bakımından benim yaşımı aşıyor olabilir.Zira 15 yaşındayım. Ama kitabın anlatmak istediklerini gayet iyi anladım...
  12. mil01lao

Açtığım konuya cevap gelmedi

1 Hafta önce bir konu açmıştım ihtiyacım olan bir konuydu ve kimse cevap vermedi. 3. günde öne cıkar özelliğini fark ettim ve her gün yaptım 4 gün boyunca ama kimse cevap vermedi. En çok bu konuya ihtiyacım vardı. :( konu bu Logitech G29 garip tıkırtı sesi - Technopat Sosyal
  13. B

Yurt dışından bilgisayar almak

Ben Bulgaristan'a gideceğim ve gitmişken bilgisayar alabilir (oyun bilgisayarı) buradaki gibi donanım arşivi gibi kanallar var mı? Varsa soyleyebilir misiniz?
  14. Ribozom

Konu açarken sistem özelliklerini belirtmek zorunlu olsun

Neredeyse 2 yıldır bunu konu sahibine söylemekten bıktım ve benim gibi bıkanlar da vardır. Özellikle Oyun Teknik Destek bölümünde adam sadece RAM boyutu belirtip şunu açar mı diye soruyor. Konu açma kısmına bu zorunluluk eklensin lütfen. @Recep Baltaş , @enes.wtp , @dogant , @lifo .
  15. 2

Bölüm arama kısmı eklenmeli mi?

Konu açarken yukarıda konuyu arama kısmı olmalı bence, böylece açacağımız konunun konu çeşidini daha hızlı bulabiliriz. PC kısmında var mı bilmiyorum, fakat mobil tarafında böyle bir özellik yok sanırsam. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Mikail Fidan
  16. Ribozom

Soru sayıları fazla mı abartılıyor?

Bu sene LGS sınavına gireceğim ve rehber öğretmen soru sayıları için grup oluşturdu. 22:00'da herkes sonucunu atıyor ve 400, 500 gibi sayılara ulaşanlar var. Bende günde 230 civarı soru çözüyorum. Sizce bu soru sayısı yeterli mi? Konu eksiklerimi kolay sorularla öğrenerek kapatıyorum ve temelim...
  17. Sarper Naki Yurdaer

Istanbul'da VDSL icin ISS onerisi

İnternetimin sözleşmesi 2 ay sonra bitecek, şu an kullandığım Türk Telekom. Önerebileceğiniz ISS var mi? İstanbulda oturuyorum, 88 MB'ye kadar destekliyor altyapı. Ne yapmalıyım sizce? 90 TL'ye 35 MB'e devam mı edeyim?
  18. EdoMeister

Youtube İçerik Önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben bir youtube kanalı açmak istiyorum. Donanımla aram gayet iyi ve iyi bir sisteme sahibim. Sizce ne gibi videolar üretebilirim ? Daha önce video montajı gibi eğitimler aldım. Oyun kanalı diyecek arkadaşlar için, zaten çok fazla oyun oynayan insan var. Ama ara sıra atabilirim.
  19. Feath

İngilizce Altyazı nasıl eklenir?

Merhaba Arkadaşlar, Sınıfça bir film izleyeceğiz, ancak filmin İngilizce Dublaj ve İngilizce Altyazılı olması gerekiyor. Bunu herhangi bir program ile hazır Altyazı ekleyebilir miyiz? ya da İngilizce Altyazılı Yabancı site var mı?
  20. nokabanerimumei

Google Forms Üniversite Projem

1 haftalık süre verilen bu proje ödevimi sizlerle paylaşmak isterim. Vereceğim linkte birkaç anket sorularıyla o değerli vaktini alacağım biraz. Ankette verilen sorularda her bir cevap ne kadar iyi verilirse o kadar sağlıklı bir rapor elde ederim. Şimdiden teşekkür ederim. Bitiş Tarihi...
  21. KillerTomato

Technopat Sosyal'in gidişatı

Bu konuda konuşacak kadar belki bu platformda değilim ancak son zamanlarda hep aynı konular açılıyor sürekli bir tekrar sürekli daha önce açılan konuların tekrarı söz konusu. Bazı konular var ki hiç Google'a yazılmadan Google'ı geçtim adam daha kendisine bile sormamış soruyu, geliyor burada konu...
  22. fryzen

Keyfi konu kilitlemeleri

Arkadaşlar merhaba. Son dönemde Sosyal'de gördüğüm bir problemden bahsetmek istiyorum. Keyfi konu kilitlemeleri yapılıyor; tartışma, eleştiri konuları kilitleniyor. Forumun amacı tartışmak değil mi zaten? Tartışma size göre uzamış olabilir ama başkalarına göre böyle olmayabilir. Biri kötü bir...
  23. N

Gözümüz saniyede kaç kare görebilir?

Arkadaşlar acaba çevrede gördüğümüz her şeyi kaç kare ile görüyoruz? Hiç merak eden oldu mu? Kaç Hz yani? :)
  24. T

Photosop piksel nedir?

Arkadaşlar piksel ne demek? Piksel büyük olunca ne işe yarar? Küçük olunca ne işe yarar? Bir de pikseli büyültüp küçültebir miyiz? Bir de piksel büyük olunca kaliteli mi olur fotoğraf?
  25. A

DS4Windows adlı uygulama

Bu uygulama Dualshock4 adlı cihazı Windows’ta rahatlıkla kullanmaya yarayan bri program. Örn: elinizde Stickman Fight gibi bir oyun var ve gamepad ile oynamak istiyorsunuz. Bu gamepadi bu uygulama olmadan kullanmanız mümkün değil ve bu uygulama ile birçok şey yapılabilir. Neyse konuya gelelim...
Geri
Yukarı