tema

1. Nükterem

Windows Bu Temayı Bilgisayarınıza Kaydedemiyor Hatası?

Tema yüklemeye çalışıyordum tüm temalar iniyor. Bu temada böyle bir hata çıkıyor. Yardım eder misiniz?
  2. Ç

Bilgisayar Reset Attıktan Sonra Siyah Ekran Hatası

Merhabalar... Windows 8 yüklü laptopa Windows 10 teması yükledim. Sonrasında tema PC'yi kastırınca geri kaldırdım, kaldırınca reset atın diye uyarı geldi bende tamam dedim. Reset attı PC açılıyor yazılar falan yazıyor ama tam Windows ekranı gelecek siyah ekran geliyor. Mouseyi hareket ettirince...
  3. mafrankuloo

Themeforest Wordpress Tema Sorunu

Arkadaşımla beraber dükkanı için tema aldık. İlk olarak locale kurup bakalım dedik ama demodaki sitenin boş hali. Pluginleri kurmamıza rağmen hala aynı. Coiffeur - Hair Salon WordPress Theme
  4. Raydem

Araç Çubuğunun Küçülme Sorunu

Deneyimsizlik sonucu sistemin temasını bozdum. Düzeltmek istiyorum. Bozuldu derken, işlevsellik bakımdan sorun yok ama görüntü olarak çirkinleşti. En son Advanced SystemCare ile Sistem Denetici kısmında bazı değişiklikler yapıyordum. Yanlış bir şey yaptım galiba -ki yeniden başlatınca böyle oldu.
  5. B

Theme Forest Para İadesi

Arkadaşlar merhaba, Theme Forest üzerinden bir tema aldım ve tema kusurlu çıktı, bunun iadesi için yardım kısmına başvurdum, başvurum sonuçlandı ve iade yapıldı. Yalnız para tutarı hala Theme Forest ekranında duruyor, yani giriş yaptığımda orada o parayı görüyorum ama nasıl alacağımı banka...
  6. R

Web Tasarım için Hazır Şablonlar Nereden Bulunur ?

Herkese merhabalar. Arkadaşlar ben hazır şablonlar kullanarak bir tema entegre etmek istiyorum. Kaliteli blog, haber, teknoloji tarzı şablonlar nereden bulabilirim ?
  7. cloo20

Windows 7 Teması değişmiyor

Tema değiştiremiyorum. Eskisi gibi Windows7 temasi istiyorum:
  8. Yunus Emre Özdiyar

Blog Sitesi İçin Tema Önerisi

2015'te açtığımız kültür/sanat ile ilgili blogumuza tema önerisi olan var mı ? Sizce eksikleri nelerdir ? Sert Sesli - We Come From the Sound
  9. R

CCleaner Sitesindeki Temanın Adı

Herkese merhabalar. Bu resimde gördüğünüz temanın adını söyleyebilir misiniz ? Resim CCleaner sitesine aittir. Bu masaüstü bilgisayar hangi temayı kullanıyor. Bilen arkadaşlar söylerse minnettar kalırım.
  10. Liquido™

Değişen mac teması alta alma, büyütme ve kapama tuşu değişmeme sorunu

Merhaba arkadaşlar, bugün ben mac OS X El Capitan temasını Windows 10 için yükledim. Her şey normal fakat sağ üst kısımdaki üç tuş "alta alma, büyütme, kapama" değişmedi. Onu nasıl Mac gibi yapacağım? Videolarda değişiyordu çünkü. Bir de temaya güvenemedim yani üçüncü parti falan dediler. Sizce...
  11. AdemCLK

Android 4.1.2'yi 6.0'a Benzetme

Merhaba, Android 4.1.2'yi android 6.0 benzetmek için ne yapılabilir?
  12. BatuhanBasar

Çözüldü Clover ile Boot Ederken Tema Gelmeme Sorunu

Merhaba, 3-4 ay önce bilgisayarıma Hackintosh kurulumu yaptım. Herşey normal çalışıyor ancak başlangıçta belirlediğim tema yüklenmiyor. Bilgisayarın güç düğmesine bastığımda yanıp sönen bir tire "_" beliriyor. Enter tuşuna bastığımda Mac OS boot ediliyor ve sistem açılıyor. Böyle işimi görüyordu...
  13. Ali Güngör

4 Mayıs Technopat Sosyal Değişiklikleri

Technopat Sosyal'de göz takibini zorlaştıran ve Technopat anasayfası ile biraz uyumsuz olan bir genişlik ve orta boşluk vardı. Bu kaldırıldı, daha toplu hale getirildi. Okuma hızı arttırıldı. Kullanıcıların e-posta ile üyelikte onay sorunlarının araştırması tamamlandı. Yüzde 2'lik bir e-posta...
  14. Berhan Öztürk

Win10 için MAC OS teması

Windows 10 kullanıcısıyım ve MAC teması yüklemek istiyorum biraz endişeliyim bilgisayara bişe olur mu? Bide hiç bir sorun olmazsa nerden yükleyebilirim sağlam bildiğin bir yer var mı?
  15. odabas32

Asus Zenfone 2 Laser APK ile Indirilen Temayı Uygulayamama

Selam arkadaşlar. Facebook gruplarında hep görüyorum herkes çok güzel temalar paylaşıyor apk dosyası olarak. Bende beğendiklerimi indiriyorum ama ne hikmetse temalar kısmında indirdiğim tema gözükmüyor. Çok araştırdım ama hiç kimse bu sorun hakkında konu vb. açmamış. İndirdiğim temaları nasıl...
  16. AdemCLK

En iyi Mac teması

En yeni ve en stabil mac teması linki verebilir misiniz?
  17. MrIronstone

Windows 8.1'de Görev çubuğu Arka Plan Rengi sorunu

Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde böyle bir hata var. Yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  18. S

Blog Sitesi İçin Tema Önerisi

Blog siteleri için hangi temaları önerirsiniz? Fotopazar ve diğer siteler hangi temayı kullanıyor? Önerdiğiniz herhangi bir tema var mı? Fotopazar Blog | Fotoğrafçılık ve Video Haberleri, Portfolyolar ve İlham Veren Çalışmalar Fotografium Blog | Fotoğraf, Fotoğrafçılık ve Daha Fazlası...
  19. Yavuz Baysan

Windows 8.1 Tema Yükledikten Sonra Siyah Ekran

Lütfen yardım edin. Win 8.1 pro sistemine tema yükledim her şey güzeldi tabi kapatana kadar. Tekrar açtığımda siyah ekranda kalıyor wifi simgesi falan gözüküyor gidiyor. Tema yüklemeden önce birkaç şey yüklemek gerekiyormuş bilmiyordum. Şimdi nasıl düzelteceğim bunu? :(
  20. Emre5959

Win 8.1 Pro için Win 7 Teması

Merhaba, büyük olasılıkla konuyu yanlış yere açtım kusura bakmayın. Ben şu an Windows 8.1 Pro kullanıyorum ama Windows 7'nin görünüşü bana daha hoş geliyor :D Yani 8.1'de seçin yaparken kare seçiyor ama onda yuvarlak seçiyor. Biraz Google'da araştırdım ama 7 için 8.1 temaları var. Bana 8.1 için...
  21. team4sed

Google Chrome teması nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. En kullanışlı tarayıcı Google Chrome için kendi kişisel temanızı buradan yapabilirsiniz. Kullanımı çok kolaydır. ''Images'' menüsünden resim ekleyip, ''Colors'' menüsünden yazı renklerini düzenleyebilirsiniz. ''NTP Attribution'' yazan kısımdanda kendi adınızı...
  22. Charl

Mavericks Tema değiştirme, Loader atlama, USB Port açma

Merhaba Sıfır bilgim ile, tüm günümü harcayıp bu forumda yer alan Mavericks sürümünü kurdum. Bu işle uğraşan arkadaşların, benim yaşadığım sorunları yaşamaması için ve kurulum videosunda anlatılmamış bir kaç sorunun çözümünü ve bootloader özelliklerini paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olur...
  23. NvdiaAti

Fotoğraf hakkı ve ücreti

Beyler, arkadaşımın fotoğrafı Tema Türkiye geneli yılın fotoğrafı seçilmiş. Tema fotoğrafı, afişlerde, slaytlarda ve tanıtımlarda kullanmak istediğini belirtmiş. Arkadaşımdan da kullanım için izin istiyorlar. Bu durum fotoğrafın hakları konusuna dahil oluyor sanırım. Peki ücret meselesi nasıl...
  24. MertcanB.

XP tema yapma

Tema yapmak basit iş ama programı varsa Recep abi lütfen söyle.
  25. ozdenor

[Android Uygulama] Sticky Icons Theme v1.0

QuickShortcutMaker Sticky Icons.apk (9,42 MB) - uploaded.net
Geri
Yukarı