tema

1. I

YouTube kanalı için konsept önerisi

Arkadaşlar ben bir kanal açmak istiyorum fakat montaj yaparken veya çekerken saatlerimi almasın. Başlangıçta basit iş yapmak istiyorum. Şu an montaj kanalım var az abonesi ama izlenmesi idare eder ama montaj işi bana göre değil. Önceden telefon ve PC için bilgiler veren kanalım vardı. Yani...
  2. A

Rehber Firefox Color eklentisi ile kendi temamızı oluşturmak

Merhaba. Her ne kadar Firefox kendi içinde Varsayılan, Açık, Koyu gibi birkaç hazır temayla geliyor olsa da özelleştirme bakımından daha fazlasını isteyenler olabiliyor. Hazır temalar da hoşunuza gitmezse kendi temamızı oluşturmak isteyebiliriz. Bildiğim kadarıyla Mozilla tarafından çıkartılmış...
  3. U

Çözüldü VLC Media Player için Arc Dark teması nereden indirilir?

Windows 10 üzerinde VLC Media Player'a Arc Dark temasını nereden indirebilirim? VideoLAN Skins adresinde bulamadığım için internette biraz araştırma yaptım ve aşağıdaki siteyi buldum. Sizce ne kadar güvenilirdir ve nereden indirmem gereklidir? https://addons.videolan.org/p/1167642/
  4. Skyle

Wordpress Gönderiye Özel Şablon

Wordpress'te gönderiye özel şablon nasıl oluştururum veya bir kategorinin tüm gönderilerinin farklı bir şablon kullanmasını nasıl sağlarım? Sayfaya özel şablon gibi bir şey olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  5. 3

Technopat karanlık mod

Merhaba karanlık modu her uygulamada kullanan bir kişiyim. Google, WhatsApp, Windows. Technopat'a karanlık mod olduğunu öğrendim. Çalıştırdım ve berbat geldi. Tabi ilk önce böyle oluyor ama bir süre kullandım alışamadım. Mavi yazılar garip yeşil yazılar hiç uyum sağlayamadım. Kişisel görüşüm...
  6. hattori hanzo

WordPress'de üyelik açılabilen web sitesi yapma

Merhabalar. Bir web sitesi açmak istiyorum WordPress üzerinde. Site çok basit sosyal medya tarzı çalışacak. Sadece birkaç cümle hakkında yazısı ve birkaç fotoğraf eklenebilir durumda olacak. WordPress üzerinde böyle bir şey mümkün mü? Her an üyeliğine bağlanarak yeni fotoğraf yüklenebilir mi ve...
  7. 2

Windows 10 görüntü değiştirme

Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 için örneğin tarayıcı ya da pencere geri kapat büyült tuşlarını değiştirecek, atıyorum Mac'deki gibi ya da çerçeve görünümlerini değiştirecek kısaca başka bir işletim sistemi kullanıyormuş havası verece temalar var mı? Önerisi olan Windows 10 teması tasarım...
  8. Z

Windows 10 Masaütünü Ubuntu veya Mac gibi Nasıl Özelleştiririm?

Arkadaşlar Windows 10 görünümünden sıkıldım. Linux kullandığım zamanlar masaüstünü istediğim gibi özelleştirebiliyordum. Bunu Windows 10' da nasıl yapabilirm. Farklı masaüstü görünümü kullanan varsa ekran görüntüsü atabilir mi? Winstep (Nexus, Xtreme) kullanan var mı? Ayrıca bundan daha iyi...
  9. R

Cyberpunk evreni hakkinda gorusleriniz

Cyberpunk evreni/temasi hakkindaki goruslerinizi yazabilirsiniz.
  10. alfabe

Çözüldü Win 7 teması değişti

Windows 7 temam aşağıdaki gibiydi; Birden böyle oldu; Çok fark yok ama sayfalar açılıp kapanırken oluşan efektler değişti. Bir diğer farkta şurada; Lütfen yardım edin.
  11. H

Site temasinin ana menüsü nasıl değiştirilir?

Bu temayı yeni aldım bir türlü ana menüyü ikinci resimdeki gibi yapamadım. Temanın ayarlarından değiştirilmiyor ama .php dosyaları mevcut. Nasıl değiştirebilirim?
  12. HakanSa46

Web sitesi ana menü özelleştirme

Bu temayı yeni aldım bir türlü ana menüyü ikinci resimdeki gibi yapamadım, temanın ayarlarından değiştirilmiyor ama .php dosyaları mevcut, nasıl değiştirebilirim?
  13. İlkay Baki Bayram

Çözüldü Yukarıya çık butonu sorunu

Merhaba, temada aşağıya iniyorsun sağ altta yukarıya bakan ok çıkıyor ya ona tıklayınca direkt yukarıya çıkıyor kendi kendine, o butonu ben ortaya almak istiyorum. Mesela bizim sitede canlı destek kısmı kısmı var, canlı destek oku kapatıyor, yani ok işlenmez hale geliyor, bu da hoş görüntü...
  14. EmreTRk

MyBB tema tavsiyesi

Arkadaşlar XenForo'ya benzeyen bir MyBB tasarımı bilen varmı? Ücretsiz tasarımların hepsinde hatalar var ve tasarım bulamıyorum. Yardımcı olabilicek varsa bana bi el atsın lütfen. 😁
  15. 2

Technopat’ın Şimdiki Haber Temasının Adı Nedir?

Yakında oyunla ilgili bir site kurmak istiyorum. Oyunla ilgili şeyler yapmayı planlıyorum. Technopat’ın şimdi kullandığına benzer temalar görüyordum fakat adını bilmiyordum. Adını biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Teşekkürler. @Recep Baltaş @Mikail Fidan
  16. Yiğitç54

Wordpress eklenti sorunu

Merhaba, Wordpress'de sahibinden.com tarzı bir site kurmak istiyorum ancak onun için eklenti gerekiyor. Karşı tarafın araç ekleyebiliceği mesaj gönderebileceği bir eklenti lazım bir eklenti buldum ancak kurlum sırasında sorun yaşıyorum, eklentinin adı motors eklentiyi indirdim. Bu...
  17. erensavas

Huawei Güzel Tema Önerisi

Merhabalar. Huawei Y7 2018 telefonum var. Güzel sade hoş bir ücretsiz tema bakıyorum. Önerileriniz var mıdır?
  18. zeynepozpence

İzmir'in dağlarında çiçekler açsın diye

Son yılların en anlamlı kampanyalrından birisi. Tema çok güzel bir işe el atıyor. 17 Eylül itibariyle 166 bin fidana ulaşmışlar. Umarım sayı daha da artar. tabii bunun için ünlülerin ve şirketlerin desteği kadar bizim gibi sıradan insanların desteği de çok önemli. 80 milyonluk ülkeyiz sonuçta...
  19. Muzaffer Bayraktar

Wordpress Demo Tema Yükleyince Bozuluyor

Merhabalar, Ben dün site açtım. Daha sonra makale yayınlamak için wordpress kurdum. Fakat ücretsiz temayı siteye yüklediğimde temanın demo halinden bambaşka bir tasarım oluşuyor. İstediğim temayı seçiyorum fakat yükleyince çok kötü tasarıma dönüşüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
  20. fromhell1

Windows 7 için karanlık tema var mı?

Bilgisayarı çoğunlukla gece aktif olarak kullanıyorum ve siyah arka plan olmasına rağmen gözlerim yoruluyor. Monitör ayarını da gece için yaptım ama hala gözlerim yoruluyor. Windows'u tamamen siyaha bürüyen bir tema/mod var mı?
  21. MF

Karanlık Tema Geri Bildirimi

Karanlık tema ile ilgili geri bildirimlerinizi bu konu altından yapabilirsiniz.
  22. R

Ücretli ya da ücretsiz admin teması önerisi

Herkese merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi güzel bir HTML5 CSS3 güzel bir admin template arıyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler!
  23. Arda Dayıoğlu

Yeni temaya nasıl geçiliyor?

Görünüşe göre tadilat bitmiş. Fakat temayı değiştiremiyorum. Standart tema Dimension mu oldu emin değilim, son gelişmeden haberim yok. Temayı nasıl değiştiriyoruz?
  24. asigo064

İninal Kart İle Themeforest Nasıl Tema Alınır?

İninal kart ile nasıl alacağımı bilmiyorum bir türlü alamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
  25. thechecker

Tema Bulma

Bana Free Images - Pixabay bu sitedeki temaya benzer temalar lazım. Önerileriniz var mıdır veya aynısını bilen var mı ?
Geri
Yukarı