tema

1. B

Haber sitesi için tema önerisi

Haber sitesi için tema önerilerine ihtiyacım var.
  2. Ellie Williams

Steam İddia: Puan Dükkanı'na satın alınabilir arayüzler ve özelleştirmeler gelecek

İlginç bir iddiayla karşınızdayım. :D Bildiğiniz üzere Steam Client'a arayüz güncellemesi gelecek, şu an betada kullanılabilir durumda hatta. Bugün alt çubuğu kaldırmak üzere Steam'in arayüzüyle oynama kararı aldım. Dosyaları kurcalarken fark ettim ki Steam'in dizininde "skins" adında bir...
  3. jandark

Linux Mint Xfce yazı tipi rengi nasıl değiştirilir?

Arkadaşlar merhaba, Mint Xfce kullanıyorum ve Window Manager ve Appearance üzerinde Material Black teması kullanıyorum ancak panel üzerindeki sembollerin ve genel olarak sistemin yazı tipinin rengi gri, bunları nasıl beyaz yapabilirim?
  4. ARI

Oppo AX7 donuyor

Merhaba, Arkadaşlar kullandığım Oppo AX7 cihazıma tema (Launcher değil.) İndirip kurduktan sonra telefon afallamaya başladı. Cihazı yeniden başlattım belki düzelir diye ama fayda etmedi. Cihaz sorunsuz ana ekranı görüyor ve sayfalarda geçiş yapabiliyorum. Ancak herhangi bir uygulamaya girdiğim...
  5. palakacilir23

YouTube'un yeni arayüzü nasıl kapatılır?

Dünden beri YouTube böyle aşırı buglu ve kötü F5 atınca eski arayüzüne geri dönüyor ve sadece yeni atılan videolarda bu arayüz var. Beta katılıcımda değilim bunun düzeltmenin bir yolu var mı?
  6. AlphadoX

Çözüldü Chrome arayüzü pembe oldu

Birkaç haftadır Chrome arayüzünde pencere kenarları gibi kısımlar pembe oldu ve ne kadar temayı değiştirsem de herhangi bir değişme olmadı. Chrome ayarlarını sıfırladım fakat yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. TechnoKarlapat

Note 10 Pro uygulama temaları kendi kendine değişti

Arkaplanı değiştirdim sonra yeniden siyah tonajlı bi arkaplan koydum ama telefon bana sormadan nedense tema rengini iğrenç bir renkle değiştirdi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Rehber, mesajlar vs. bu renk oldu.
  8. ensarinho

Expolorer patcher kullanılır mı?

Selam ben Windows 10 kullanıyorum başlat menüsünü Windows 11 gibi yapmak istiyorum. Bu yüzden expolorer patcher diye bir uygulama var bu uygulama güvenli mi?
  9. VanT0R

Özel WordPress teması yapmak

Selam, çok ciddi bir sorum var şu an çalıştığım firma için WordPress ile bir intranet portalı yapmam istendi. Sıkıntı yok, tasarımını yaptım. Şimdi kodlamaya başlayacağım ama sorun şu temayı kodladıktan sonra WordPress'te kullanırken pluginler yüklememiz gerekecek ve pluginler benim kodladığım...
  10. rafhane

Ücretsiz blog scripti önerisi

Prototurk tarzı kodları ve blog yazılarını paylaşabileceğimiz blog scripti arıyoruz. Ücretsiz gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? 2 gündür bulamadık, bulduklarımız da pek iyi değil.
  11. vuprx

Çözüldü Windows 11'den Windows 10'a veri kaybetmeden nasıl geçerim?

Uzun süredir Windows 11 kullanıyorum. Artık görünüşü kötü gelmeye başladı. Windows 11'den Windows 10'a nasıl veri kaybetmeden geçerim? Windows 11 için Windows 10 teması bulunuyor mu?
  12. 4

En sevdiğiniz Visual Studio Code teması nedir?

En sevdiğiniz tema nedir Visual Studio Code'da?
  13. FurKanYA

XenForo temaya nasıl resim eklenir?

Merhaba. Ben XenForo'da bir tema kullanıyorum. Buradaki arkada shape1 vs nasıl resim ekleyeceğim? Site zerocheat.ML ve bir de profilime tıkladığımda bir hata oluştu diyor. Bunu nasıl yapacağım bilenler yazabilir mi?
  14. atskenaydu

Vivo V21 orijinal arayüze nasıl geri dönülür?

Babam bugün başlıkta yazdığım telefonu aldı, ayarlamam için bana verdi. Aldığı yerde hattını takıp birkaç ayar yapmışlar. Bildirimlerde telefonu kurun falan diyordu ona bastım telefon kopyalama yerinde babamın eski telefonu (GM 8) kopyala seçeneği vardı ona bastım. Sadece uygulamalar ve fotolar...
  15. epimedium

Brave açılıştaki beyaz ekran nasıl kapatılır?

Brave kullanıyorum. Açılışta 1-2 saniye beyaz ekran geliyor, ondan sonra tarayıcı açılıyor. Ben o beyaz ekranın hiç gelmemesini ya da onu kapatamıyorsak beyazın siyah olmasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
  16. FAT1HIYY3

Blogger için güvenli tema sitesi önerisi

Site kuruyorum ancak şu anda domain alabilecek durumum yok. Bedava domain sağlayabilen site kurma araçlarını kullanıyorum. WordPress her şey para ve bende blogger sitesi açtım. Tema yüklemek istiyorum ama tema indirme siteleri ne kadar güvenilir bilmiyorum. Güvenilir bir blogger teması...
  17. arif0

YouTube tasarım değiştirme

Bir gün YouTube'u açtım ve böyle gözüküyor. Normalde de siyah tema kullanırım ama bu biraz kaba olmuş. Eski tasarım siyah nasıl yaparım? Ad Blocker haricinde eklenti yok.
  18. ASUS_Kullaniyorum

Dimension temasına koyu renk gelsin

Merhaba arkadaşlar, bugün Sosyal'de Dimension diye bir tema gördüm, çok güzel fakat bu açık tema olduğu için pek hoşuma gitmedi. Bence Dimension'a koyu tema gelmeli. Dark Reader ile koyu yaptım fakat fazla stabil olmadı.
  19. glikojen

Windows 10 için mavi temalı duvar kağıdı önerisi

1920x1080 olmalı. 1080p lazım ve Windows'um etkin değil.
  20. asemih159

Satılık Temalarda Lisans Sorunu

Öncelikle Merhaba; WordPress veya herhangi bir içerik yönetim sistemi için yaptığımız temaları satarken temamızın lisanssız bir şekilde kullanılmasını nasıl engelleyebiliriz? Günümüzde kullanılan temalarda lisanssız kullanım nasıl engelleniyor? Eğer birinin temamızı lisanssız kullandığını...
  21. Murat Can Şimşek

Hapishane temalı ve kapana kısılmış hissi veren film/dizi önerisi

Merhaba ben hapishane temalı, kaçış temalı dizileri ve filmlerden çok hoşlanıyorum. Bir çoğunuzun bildiği gibi ilk verebileceğim örnek Prison Break dizisi, bunun gibi hapishane temalı, tutsaklık içeren, izlerken insanı boğan terleten, gerim gerim geren film ve dizi önerilerinizi bekliyorum...
  22. byKralz

Site teması ve logo düzgün çalışmıyor

1.sorun yakın zamanda bir site açtım. Blogger'ın temalarını beğenmediğim için internetten ücretsiz bir tema buldum ancak tabii ki sitenin asıl sahibi siteden bir parça bırakan kredi denilen şey ile. Artık bu yüzden mi bilmiyorum sitede test yaparken ne zaman 404 hatası alsam tema sahibi siteye...
  23. ImMoty

Android için Gaming teması nasıl yapılır?

Selamünaleyküm. Ben telefonuma Gaming teması gibi bir Launcher vs. kurmak istiyorum. Öneriniz var mı, hangi uygulamaları yüklemeliyim? İstediğim şey uzaktan bakınca "Bu telefonda tam da gamerlar için tasarlanmış yahu!" denilsin istiyorum.
  24. mwmi

Chrome kaybedilen tema nasıl bulunur?

Merhaba arkadaşlar, ben Chrome'da uzun süredir severek kullandığım bir Tema'yı kaybettim de. Bulmanın bir yolu var mıdır?
  25. noXtenn

Windows 8.1 Windows 10 teması var mı?

Windows 10 transformation pack 7.0 yükledim fakat çok da bir şey değişmedi bana gerçekten Windows 10 gibi hissettirecek bir tema lazım.
Geri
Yukarı