Bir Başyapıt Cyberpunk 2077

RDR 2 ve sm Galaxy 2'yi iyi oyundan saymıyorsanız oynamamışız.
Bu oyun bu kadar optimize sorunu ve bug ile doluyken başyapıt olmasına imkan yok zaten. Yazımda belirttiğim gibi bunları görmezden geldiğimde başyapıt diyebilirim. İnsanlar oyunun buglarını eleştirip asıl içeriği görmezden geliyor, içeriğin kalitesini anlattım.

Ben zaten bug ve sorunları örnek göstermedim. Oyun içindeki içeriklerin tasarım hataları yüzünden gereksiz ve içi boş kalması oyunun en temel sorunu.
 
Ben cidden beğenmedim, sebebi optimizasyon sorunları vs. ben o sorunları yaşamadım ama zevk vermedi zaten bitiremedim oynama isteği gelmiyor.
 
Oyunu oynarken eğlenirsiniz kesinlikle ancak başyapıt demek saçma olur. Vaat edilenlerin yapılmaması, yapay zekanın inanılmaz aptallığı, oyunu kıran çok overpowered skillerin olması, karakter özelleştirme, giysi, ve etkileşimin yeterince olmaması gibi bir sürü detay var. CD Projekt Red fanıyımdır, ancak ben bile bu oyuna başyapıt diyemiyorum.
 
Oyunda tasarım hatalarını geçtim, yazılımsal hatalar dolu. Örneğin, kendi özel arabamızdan normalde 1 tane çağırabilmemiz lazım, fakat V'ye basıp istediğimiz arabayı çağırdıktan sonra yeniden V'ye bastığımızda istediğimiz arabayı çağırabiliyoruz, ama diğer arabalar silinmiyor.
 
Siz baş yapıt görmemişsiniz be. :D İnceleme çok kısa ayrıca. Şu çöpü övmeyi bırakmadınız bir türlü.
İnceleme değil, ön inceleme ve inceleme olarak ayrı konularda yazdım. Saf övme konusu bu. Eleştri olarak Dunkey en tarafsız şekilde inceledi ve dediği her cümleye katılıyorum, özellikle herşeye rağmen ben bu oyunda eğlendim cümlesine. Siz beğenmediniz diye çöp olmuyor.
Ve yeteri kadar başyapıt gördüğümüzü düşünüyorum. MGS3 Snake Eater, Super Mario Galaxy 1-2, The Legend Of Zelda: Botw, DMC 3-5, Bayonetta 1-2, RDR 1-2, BioShock Infinite, Okami, TES V: Skyrim, Fire Emblem: Awakening, TLOU 1-2.
 
Dost Kayaoğlu, bu oyunu "mükemmelliğe en çok yaklaşan oyunlardan biri" olarak tanımlamıştı.
Bilgisayara çıksa idi iyiydi.

Dost'un oyun zevki biraz tartışmaya açık. Güzel incelemeler yapıyor ama kişisel tercihleri herkese hitap etmiyor. Mgs serisi ise herkesin seveceği bir seri değil.
 

Geri
Yukarı