GeForce NOW'dan memnun musunuz?

Ücretsiz sürüm için,

Eski Casper Ultrabook 14 ile LoL'de en düşük ayarlarda 50 FPS alıyordum. Korkunç. İnternetim 50 megabit fakat laptop 16 megabit alıyor.

380 civarı bir sıra vardı gece saat 03-04 sularında. 45 dakika 1 saatte sıra geldi. LoL'ü deneyeyim dedim.

FPS 200'lerde Ultra ayarlarda kasma yok fakat gecikmeler mevcuttu. 50 ms aldım. Özetle bir oyundan memnun kaldım sanki bilgisayara bir Update yapmış hissiyatı verdi.

6 / 10.

Hocam FPS sınırı 60 değil mi siz nasıl 200 aldınız?
 
Ben Türkiye'ye gelmeden önce de kullanıyordum. Ve onunla 150 saatten fazla Bannerlord oynadım hem de akıcı bir şekilde. Kısaca internetin iyiyse istediğin oyunu oynayabilirsin.
 
150 TL lik Paketten aldım 50 Mbps internetim var Memnunum ancak önceden paket kaybı vs. Olurdu sonradan Geforce Now ı yönetici olarak çalıştırınca düzeldi ve çok memnunum bu hizmete 🌟🌟🌟🌟 veririm
 
24 Mbps internetim var. Monitör çözünürlüğüm 1440x900 olduğu için 1080p ye göre daha az internet kullanıyor. 20 ms ile R6 gibi FPS bir oyunu çok rahat oynatıyor. Kısacası memnunum ama tek isteğim 3 aylık 150 TL paketi kalıcı yapmaları.
 
Fiyatı çok yüksek ama ben zaten almayı düşünmüyordum. Memnun sayılmam. Hangi saatte açarsam açayım full kapasite diyor. Sadece 2 kere sıramı görebildim ve onda da 500dü çok yavaş ilerliyordu. İlk günün yoğunluğu falan diye düşünmüştüm ama aradan birkaç gün geçti ve yoğunluk pek azalacak gibi değil.
 
Fiyatı çok yüksek ama ben zaten almayı düşünmüyordum. Memnun sayılmam. Hangi saatte açarsam açayım Full kapasite diyor. Sadece 2 kere sıramı görebildim ve onda da 500dü çok yavaş ilerliyordu. İlk günün yoğunluğu falan diye düşünmüştüm ama aradan birkaç gün geçti ve yoğunluk pek azalacak gibi değil.

Bedava sürümü için sıradan bir şey Avrupa serverları da bundan farksızdı.
Premium'un oturum süresi kaç saat?
6 saat.
Kısacası memnunum ama tek isteğim 3 aylık 150 TL paketi kalıcı yapmaları.
Yine yangınlar yine ben.
 
İnternetim iyi ama benim memnun olmama sebebim başka, GNU/Linux versiyonu yok ve kullanmak imkansız gibi bir şey. Lutris denedim oynanmayacak kadar kötüydü.
 

Geri
Yukarı