HP 15-BC500nt Wi-Fi 6 yükseltmesi yapmak

Cihan2435

Hectopat
Katılım
6 Mart 2020
Mesajlar
320
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gıda Mühendesi
Merhabalar, şu an kullanmakta olduğum HP 15-BC500nt laptopta Wi-Fi 5 ve Bluetooth 4.2 bulunmakta. Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5 veya üstü bir Wi-Fi kartı alıp yükseltme yapmak istiyorum. Pek fazla bilgim yok, Wi-Fi 6 ya yükseltme yapmamı engelleyecek bir durum var mı? (işlemci veya chipsetin desteklemesi gibi) Yükseltme yapmamı engelleyecek bir durum yoksa F/P bir Wi-Fi kartı önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılabiliyor hocam. Fakat servisin yapması daha uygun olur. Zaten pek kişi servisine yaptırıyor. Bakabilirsiniz.
 
Yapılabiliyor hocam. Fakat servisin yapması daha uygun olur. Zaten pek kişi servisine yaptırıyor. Bakabilirsiniz.

Peki önerebileceğiniz bir kart var mı? Araştırdığımda 150TL'ye de gördüm 400TL'ye de. İkisi de AX200 fiyat farkının nedeni ne?
 
Hocam, zaten en iyisi Intel'in kartı. Almışken iyisini alın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı