Başınıza gelen en enteresan olayı anlatın

Dün akşam uyurken bir şeyin düşme sesi geldi çok yakında. Yaklaşık 15 dakika aradım neyin düştüğünü bir şey bulamadım. Annemlere sordum ses duymadım dediler. Daha enterasını vardır da şimdi aklıma bu geldi.
 
Güneş enerjili bir el fenerim vardı kırıldı. Şarja bağladım 220 Volt şehir elektriği şarj soketinin demirlerine dokundum. Bir kıvılcım çıktı sarı renk bir ışık Sonra bazı kablolar siyaha döndü. Aynı zamanda bende 220 Volt çarpılmıştım. Çok bir şey olmamıştı sadece başparmağım 2 gün kadar yanık gezmiştim.
 
Sene 2014 kardeşimle 20 günlüğüne Fethiye, Marmaris, Kuşadası bir nevi ege turu tatili yapmaya karar verdik. Otobüsle ilk Fethiye'ye gittik safari yapacağız grupta tek Türk bizdik arkamızda İngiliz bir çift vardı. Adam aşırı kilolu kadın tığ gibi safari boyunca bu ikisi sürekli bizim uğraşıp durdular el şakası, su sıçratma vs. misafirdir dedik sineye çektik her neyse buraya kadar bir şey yok. Daha sonra otobüsle Marmaris'e gitmeye karar verdik aktiviteler vs. yine bir şey yok. Kuşadası'na geldik Apart otele geçtik sabah kahvaltısında Fethiye'deki turda gördüğümüz çiftte oradaydı aynı oteli tutmuşuz biz şok olduk. Tatil sona erdi İstanbul dönüşü Otogarda yine bu ikisi. :D Kesin aynı otobüse denk geleceğiz dedim ama olmadı.
 
Önüme şimşek veya yıldırım düşmüştü kimseye inandıramadım 7 8 yalarındaydım fen hocasına anlatmıştım 2 yıl önce o bile inanmamıştı büyük ihtimal sizde inanmayacaksınız.
 
Demirin üstüne atladım ve kalçamı deldi. Ordan gitmeye çalışıyordum ama demir içime girdiği için çıkamıyordum. Kendimi hafif oradan çıkardım hafif kan vardı. Yürüdüm biraz halsiz hissediyordum. Sonra geçti. Hiç acımıyordu bir şey olmadı sandım. Eve gittim açtım, baktım ki koskocaman delik. Hastaneye gittik dikti orayı.

İlginç olan hiç acımaması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı