Oyun oynarken başınıza gelen komik bir anınızı anlatın

Ben bir defa CS:GO oynarken dibimdeki adama 150 negev mermisi harcadıktan sonra bıçak yememdi adamdan :p

God of War 3 oynuyordum 1 ay önce. Oyun ne güzel gidiyordu. 2-3 saat kalınca annem geldi. 5 dakika sonra aphrodite Chamber'de poseidon prensesi mi ne geldi. Çıplaktı da gözükmüyordu. Neyse görmez dedim. Sonra Aphrodite yatakta malları götürmeye başladı...

@333365 Hiç metin 2 deneyimini tatmadın yaşımdan dolayı çok merak ederim ama oyun ölmüş sanırım.

God of War 3 oynuyordum 1 ay önce. Oyun ne güzel gidiyordu. 2-3 saat kalınca annem geldi. 5 dakika sonra aphrodite Chamber'de poseidon prensesi mi ne geldi. Çıplaktı da gözükmüyordu. Neyse görmez dedim. Sonra Aphrodite yatakta malları götürmeye başladı...
Ama sahne olarak gelmiyor ki şu iki tane kadın yorumluyor kratosu aynısını bende yaşadım :D.

@Aestrik maalesef, oyun öldü. 12-13 sene önce çok güzel oyundu. Oyun şimdi P2W ve eskisi kadar oynanmıyor. Oynamak isterseniz oyunun PvP sunucularına bakabilirsiniz.

Wolfteam oynuyordum biri bana özelden yazdı.
Hesabını dizeceğim falan dedi bende bu kendini akıllı sanan adamı trolliyim diye hesabı vermiştim 10 dk sonra sifreyi degistirip ben girmiştim hesaba sonra ise hesapda her şey vardı 300 günlük esyalar vardı dedigi gibi yapmıştı adama bir daha sifreyi verdim bug falan bulmuştur diye 1 hafta sonra ögrendimki benim biriktirdigim devasa kasa keloksiyonumdan cıkarıyormuş 300 günlük zait falan oradan gelmeymiş sifreyi degistirdim ancak kasalara yazık oldu kasaların varlıgını dahi unutmuştum.

Metin2'den bir anımı anlatmak isterim: Sene 2010 ya da 2011 olması lazım. Oyundan bir adamla tanışmıştım ve kendisini kız olarak tanıtmıştı. İşte o zaman onunla sanal sevgili olmuştuk :D Bir ara vs atacağını söyleyip benim Dolunay Kılıcımı istemişti ve ben de kılıcı verdim. Sonra kendisinin erkek olduğunu, bir daha bu tarz şeylere enayilik edip inanmamam gerektiğini söylemişti. Uzaktan her ne kadar üzücü gibi gözükse de benim için iyi kötü bir deneyim olmuştu :D Her erkek çocuğu Metin2'yi kesinlikle oynamalı. Bu olay yaşandığında 16-17 yaşlarındaydım.
Ş-şey. Bu ben miyim :D? Ben de bir kerizi kızım diye kandırıp dolusunu çalmıştım da :)

@333365

Gerçi benimki sapık çıkmıştı, bana sexting yapmayı teklif etmişti. Siz öyle bir şey yapmazsınız.

D-değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı