Virüs takıntısı

Paronayak olmuşsun. Çözümü üstüne gitmek yani virüs programını kapat ve normal bir insan gibi internete gir dosya indir vs. Güvenilir sitelerden dosya indirir ve dolaşırsan hiçbir şey olmaz.
 
Dostum sen bu takıntını beslediğin sürece rahatlamaya yönelik hareketler yaptığın sürece asla rahatlayamayacaksın. En yakın akrabalarımdan biri bu sorunlarla senin 50 katın daha kötü şekilde yaşıyordu ama düzeldi. İlaçsız, terapi ile. Senin olayın şu an virüs takıntısı falan değil sende okb var. Bırak şu bilgisayar işini okb hayatını mahvetmeden önce kurtul.

Bu başlıkta okb sorunu olan insanları gördüm şimdi. Youtube'dan psikolog izzet güllünün takıntı videolarını izleyerek iyileşen binlerce insan var. Elinizdeki ilaçlar, haplar iğneler hiçbir işe yaramayacak bunun garantisini veriyorum. Çünkü bu bir hastalık değil. Yani beyninizde bir anomali patoloji bir sorun yok. Zihinsel olarak bazı süreçlerde sıkıntı var ve bunlar terapiyle düzelebiliyor. 1 kişiyi bile cebinizi ve karaciğerinizi boşaltan psikiyatristlerden ve psikologlardan kurtarabilirsem ne mutlu bana.
 
Drsnape yardımına ihtiyacım var.protection özelligini yüklemedim sonradan uzantılardan aktif etmeye calıştım ama olmadı galiba.
Hocam geç gördüm kusura bakmayın ,Murat hocamın attığı link üzerinden nasıl aktif edebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı