Valorant'a başlanır mı?

Havadayken bile headshot atıyorlar. CS:GO'da ki gibi el becerisi gerekmiyor, her vatış one tap gidiyor. Ne kadar hoşuna gider bilemem. Ayrıca kitlesi çok kötü, ben CS:GO'da nova 3 iken Valorant!a başladım ve kitlesi yüzünden rank atlayamadım. Ben başlama derim.
Evet çok doğru, yani Valorant ölüm maçında vurduğunuz vuruşları CS:GO ölüm maçında vurmanız aşırı zor, hiç aynı kolaylıkta değil, Valorant çok kolay oyun.
 
Havadayken bile headshot atıyorlar. CS:GO'daki gibi el becerisi gerekmiyor, her vatış One tap gidiyor. Ne kadar hoşuna gider bilemem. Ayrıca kitlesi çok kötü, ben CS:GO'da nova 3 iken Valorant! A başladım ve kitlesi yüzünden rank atlayamadım. Ben başlama derim.

Zula'yı mı anlatıyorsunuz Valorant'ı mı? Ne demek el becerisi gerektirmiyor?
 
Başlanır. Başlanır ama Türkiye sunucusunda başlanmaz.

Ben kendim Paris 1 sunucusunda oynuyorum. Oyun ilk çıktığından yani kapalı betadan beri oynuyorum. Tüm ajanların tüm yeteneklerini biliyorum ama aim geliştiremiyorum.
 
TR sunucusunda başlama.
Cidden TR sunucusunda başlanılmaz ya, adam silah istiyor kendime alıyorum ona kalmıyor direkt olarak sövmeye başlıyor. Çok toxic bir kitle var Valorant TR'de, iyi ki de CS:GO'ya getirmediler TR serverını. Cidden çok kötü olurdu 39 pingle rus serverında oynarım daha iyi :D
 

Geri
Yukarı