Bütçe
7500

EsTable

Decapat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
238
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir gelen diyor şunu alma, başkası diyor diğerini alma. Bana gelip laptop pişmanlıktır yazmayın. Zorunluluktan alıyorum ve yaklaşık 7500 bütçem var. Alabileceğim seçenekler Excalibur G770, Monster Abra A5 v16.5 ve biraz daha yükselirsem Acer Nitro AN515-43. Siz alacak olsanız hangi sırayla tercih ederdiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Çok ısınıyor demeyin lütfen bu 3 laptopun da forumlarına baktım üçüne de çok ısınıyor diyorlar. Tercihinizi çözümlere göre de yapabilirsiniz yani Turbo Boost kapatırsak Excalibur ve Monster'ın fazla ısınmadığını biliyorum.
 
Bir gelen diyor şunu alma, başkası diyor diğerini alma. Bana gelip laptop pişmanlıktır yazmayın. Zorunluluktan alıyorum ve yaklaşık 7500 bütçem var. Alabileceğim seçenekler Excalibur G770, Monster Abra A5 v16.5 ve biraz daha yükselirsem Acer Nitro AN515-43. siz alacak olsanız hangi sırayla tercih ederdiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Çok ısınıyor demeyin lütfen bu 3 laptopun da forumlarına baktım üçüne de çok ısınıyor diyorlar. Tercihinizi çözümlere göre de yapabilirsiniz yani Turbo Boost kapatırsak Excalibur ve Monster'ın fazla ısınmadığını biliyorum.

Hocam Monster ve Casper ayar kapatınca ısınmasa bile Monster Abra'nın kasası iğrençtir, taşımaya gelmez. Casper'ı bozulduğu an çöpe atın çünkü muhatap olacak bir servis bulamazsınız. Bütçe yükseltmeden bahsetmişsiniz, ne kadar yükseltebilirsiniz?
 
İndirimden düşmüş. 8000 TL de etmez. O bilgisayarın gerçek değeri 5000-6000 TL gibi bir fiyattır. Dolar üstünden almak isteseniz en fazla 800$ 800.8= 6400 TL. Bu da en yüksek fiyatı. Vergiler ile hadi 7000 TL olsun. 8000 TL etmez. Sanki 7000 ile 8000 arasında çok fark yokmuş gibi geliyor ama o 1000 TL ile 5 hafta boyunca 4 kişilik bir aileyi doyurabilirsiniz.
Hocam birçok firmanın teknik servisinde çalışmış bir tandığım vad. HP'den uzak dur diyor. Excalibur sen bilirsin pek güvenilir değil diyor. Monster'ın teknik servisini bilmiyorum ama kullanan aekadaşlarım memnun diyor.
Hocam Monster ısınır. Excalibur kalitesiz. HP'den uzak durun. MSI en iyilerinden biridir bu konuda.
 
Konuyu merak ettim acaba bu arkadaşın Casper veya Monster almamasına ikna edebilecek miyiz?

Ne alayım hocam. Bu fiyata varsa farklı marka alayım.

Hocam Monster ve Casper ayar kapatınca ısınmasa bile Monster Abra'nın kasası iğrençtir, taşımaya gelmez. Casper'ı bozulduğu an çöpe atın çünkü muhatap olacak bir servis bulamazsınız. Bütçe yükseltmeden bahsetmişsiniz, ne kadar yükseltebilirsiniz?

Onu ben de bilmiyorum. Ama maksimum 8000 galiba.
 

Geri
Yukarı