Xbox One X vs Xbox Series S

Ben daha güçlü gibi bir ifade demedim. Sadece özelliklerini belirttim. Ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil olduğu için daha güçlü. SSD ise oyunlarda bölüm ve doku yüklenme süresini düşürüyor.
"Xbox Series S daha güçlü" ? Xbox One X'in grafikleri daha iyi ve 4k'da oynatıyor bu onu daha güçlü yapmaz mı ? Zaten şimdi dediniz daha güçlü diye.
 
Daha güçlü konusunu netleştirmek adına 11gb Gtx 1080 ti mi yoksa 8gb rtx3060 ti mi? Bunun cevabı sizin için anlamlı olacaktır.
 
Xbox One X açık ara farkla daha iyi. PS5 ve Series X'ten sonra en güçlü One X.
One X konsolunu artık yeni nesil için önermemek gerekli. En basitinden yakında beklenen Flight Simulator, STALKER 2, Fable, State of Decay, Avowed, muhtemel Forza oyunları Xbox One serisine "gelmiyor". 2021 yılında çıkacak oyunlar dahil büyük çoğunluğu Series ve PC için gelecekler. İnsanları yanlış yönlendirmeyin, bir de açık farkla daha iyi şeklinde..

Kontrol ettim, bu ay sonunda gelen The Medium bile gelmiyormuş One serisine.
 
Artık oyunlar Xbox 360'a çıkmıyor. Neden? Çünkü sistemleri yeni oyunların grafiklerini kaldıramaz. Tahminimce en fazla 2 nesil sonra Xbox One'ın durumu da böyle olacak. Çünkü belki o zaman oyunlar 200 GB gibi boyutu olacak, çok güçlü işlemci gerektirecek. Xbox One da ölücektir. Xbox series ise yaklaşık desteği PS7 çıktığında kesilir. Xbox One ise bence desteği PS6 çıktığında kesilir."yani?" diye sorarsan Xbox Series S RTX destekler. SSD'si var. Ama Xbox One X'de yok. Hem Xbox Series S alırsan daha uzun süre kullanırsın.
 

Geri
Yukarı