Mount & Blade: Warband açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

297345

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
362
Çözümler
2
Sorun basit, Steam kütüphanemden oyunu açmaya çalışıyorum oyna tuşuna basınca 1-2 saniyeliğine başlatılıyor diyor ve duruyor tekrar oyna yazısı çıkıyor.
Denediklerim: Oyun dosyalarını kontrol ettim sorun ondan kaynaklı değil, uyumlulukları kontrol ettim sorun ondan da kaynaklanmıyor. Şimdiden teşekkürler.
 
Açıkçası bundan sonra çok da yöntem gelmiyor aklıma, sadece insanlar nasıl çözmüş diye bakıp cevap yazıyorum şu an. Process Monitor raporundan ümitliydim ama nafile.
 
Eğer olmazsa belgelerime gir orada Mount&Blade dosyasının kopyasını al ve sil.
 
Satın aldığım oyunu oynayamıyorsam Steam yönünde ne tür haklarım var?
Bunu yükler misiniz? Bende de aynı sorun vardı bunu yükleyince çözülmüştü

AAA, ne büyük tesadüf, işe yaramadı :(
C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Roaming\Mount&Blade Warband klasörünü silip giriş yapmayı dener misin?
Yine, yeniden işe yaramadı :(
Eğer olmazsa belgelerime gir orada Mount&Blade dosyasının kopyasını al ve sil.
Olmadı
 
"Bu sorunu çözdüm çünkü "unicode olmayan programlar için geçerli dil" ayarının oyununuzun varsayılan diline uyması gerekiyor. Örneğin, Çince bir mount&blade kurmuşsunuz ancak unicode olmayan programlarınız İngilizce veya başka bir dilse, bilgisayarınız oyununuzu derleyemez. "ayarlar" - "zaman ve dil" - "bölge" - "ek tarih, saat ve bölge ayarları" (sağ tarafta) - "tarih, saat veya sayı biçimlerini değiştir" - "yönetimsel" - "sistem yerini değiştir" seçeneklerine gidin.

İlk başta benim bilgisayarımda da çalışmadı çünkü Çince'yi seçtim, ancak sonra "dünya çapında dil desteği için unicode utf-8 kullan" kutucuğunu işaretleyebileceğimi gördüm.
Eminim bu çözüm sorununuzu çözecektir, çünkü gerçekten tüm forumlarda bulunan tüm çözümleri denedim."
||
||
Steam'de yakın bir tarihte "tartışmalar" kısmında paylaşılan ve benim de sorunumu çözen bir yöntemi sizinle paylaştım. Bende pek çok yöntemi denedim ama sonuç vermedi bunu da deneyebilirsiniz. Umarım işinize yarar.
 

Geri
Yukarı