LG G3 Çok Sorunlu Bir Telefon Mu ?

Okuldan arkadaşım kullanıyor ama hafif kasmalar ve batarya sıkıntısı var çünkü ekran çözünürlüğü 2k fazla şarj yiyor. Ve uygulamalrda kasmalar meydana geliyor. Ama güzel telefon.
 
Bende LG G3 kullanıyorum gayet güzel bir telefon , şarj sıkıntısı filan olmuyor sadece veri bağlantısını açarsan atıyorum 10 saat sarjı dayanıyosa 9 saat dayanıyo buda normal bişi . Modern warfare 5 gibi popüler oyunlarda filan hiç kasmada olmuyor , bir oyunda kasarsada o oyun kesin yeni çıkmış ve güncelleme gerektiriyodur . Bide unutmadan söylim 100tl fazla koy 32gb al , 16gb lık alma .
 
Henüz ülkemize gelmeyen ancak avrupada yayınlanmış son güncelleme ile tüm sorunlarından kurtulmuş. Alabilirsiniz.
 
Technopat Modern Combat 5 incelemesinde çatışmalı sahnelerde cihaz kasmaya başlamış. Note 3 te su gibi akıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kardeşim her konuda Note 3'ten bahsetme. Fanboy olduğunu bu kadar belli etme. Alakalı, alakasız her konuda note 3 demenden bıktık... Elimde Note 3 var zaten anlatmana gerek yok.

Herkes G3'ün çatlayan mikrofonundan bahsetmiş. Bu da Note 3:
ImageUploadedByTapatalk1427261208.105555.jpg
 
Kardeşim her konuda Note 3'ten bahsetme. Fanboy olduğunu bu kadar belli etme. Alakalı, alakasız her konuda note 3 demenden bıktık... Elimde Note 3 var zaten anlatmana gerek yok.

Herkes G3'ün çatlayan mikrofonundan bahsetmiş. Bu da Note 3:
Eki Görüntüle 58320
Aynen öyle. Bu arkadaşı ne zaman görsem diğer telefonları kötüleyip Note 3'ü övmeye başlıyor. LG G3'ü doğru düzgün eline bile almadan atıp tutuyor. LG G3 gibi bir telefonun oyunlarda kasması mümkünmü ? G2'nin bile rahat açamadığı oyun yokken. Yok çatlama var yok şu var yok bu var. Arkadaş kendiniz kullanmadan telefona çamur atmayın yahu. Yediremiyorsunuz internetten okuduğunuz şeylerle gelip burda G3'ü kötülüyorsunuz. Bende açar atarım milyonlarca Samsung'dan şikayetçi olan adamın konularını.Aylardır kullanıyorum ekranı bile çizilmedi siz çatlaktan bahsediyorsunuz ki bu çatlaklar ilk çıkan G3 modellerinde vardı ve LG yenileriyle değiştirdi. Hiç kimsede öyle bir sorun yok. Burda her insanın konusunda Note 3'ü gözünüzü kapatıp ağzınızı açarak savunduğunuz için komik duruma düşüyorsunuz. Ayrıca attığınız videoyu da izledim videonun sonunda bayağı bir başarılı oldu diyor adamlar. Siz kasmış diyorsunuz. Güzel uydurmuşsunuz tebrikler. Quad HD ekranda rahat rahat oyunu oynamanın verdiği keyfi siz bilmezsiniz tabii ki.
 
Son düzenleme:
Öncelikle G3 elime geçti tabiki. Havadan atıp tutmuyorum. G2 nin açtığı oyunları nedense G3 te afallıyor. G2 gayet güzel telefon. Kasması mümkün tabiki niye kasmasın. Isınmadan dolayı ve 2K panel yüzünden takılmalar ve kasmalar başlıyor. Attığım videodada takılmaları gayet açık bir şekilde görebilirsin. Tabi her G3 kullananın telefonu çatlayacak değil. Sadece bu kadar problemi olan telefonu hala daha övmenize inanamıyorum. G2 G3 ten güzel telefon. G3 te bir ton sorun var.
 
Öncelikle G3 elime geçti tabiki. Havadan atıp tutmuyorum. G2 nin açtığı oyunları nedense G3 te afallıyor. G2 gayet güzel telefon. Kasması mümkün tabiki niye kasmasın. Isınmadan dolayı frekans kısıp kasmaya başlıyor. Attığım videodada takılmaları gayet açık bir şekilde görebilirsin. Tabi her G3 kullananın telefonu çatlayacak değil. Sadece bu kadar problemi olan telefonu hala daha övmenize inanamıyorum.
Ben LG G3'ü sürekli övmüyorum ama dediğin sorunların hiç biri bende yok kullanmadığın bir telefon hakkında bu kadar rahat konuşmanıza inanamıyorum. Elinize kısa bir süreliğine geçmiş olabilir ama bu sizin telefonun herşeyini bildiğiniz anlamına gelmez.LG G3 eski nesil yani G2 ve Note 3 gibi telefonların oyun performansının üstünde ama S5 gibi kendi rakibi olan telefonların biraz altında. Sizin videoda gösterdiğiniz kasmaları nedense ben veya başkası göremiyor nedense. Isınma sorunu da ilk aldığımda biraz fazlaydı fakat 5.0 güncellemesini kurduğumdan beri hem en ağır oyunları en yüksek ayarda oynayabiliyorum hem de ısınma seviyesi gayet normal oluyor. Bataryasıda deli gibi oyun oynamama rağmen yine güzel gidiyor ki ben kullandığı telefona toz konduramayan bir insan değilim. Diğer telefonlardan daha hızlı bitiyor ama çok hızlı bir şekilde de şarj oluyor. 20 dakikada %0'dan %40-50'yi görüyorum ben. Çatlama konusunu internetten duyup burda insanlara telefonu kötüleyemezsiniz. Çıkan ilk seride o sorun vardı ve LG herkesinkini değiştirdi. Şimdikilerde ne çatlamaymış ne o sorunmuş ne bu sorunmuş yok. Bilmeden konuşmazsanız sevinirim bundan sonra. İnsanlar telefonu almaya niyetlendiysede sizin sürekli Note 3'ü övmeniz sebebiyle ve kulaktan dolma haberleri sanki şimdi bütün g3'lerde aynı sorun varmış gibi anlatmanızla birlikte insanlar G3'den soğuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı