iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Burda yazılan hiç bir şey sizlerin fikrini değiştirmeyeceği kesin. :konukilit: Apple artık tekel olmuş bir firma o kendi dünyasında istediği gibi at koşturuyor. Android tamamen açık bir dünya yüzlerce android sürümü vesaire şeyler var.
Bu iş birazda para ile alakalı. 3000 TL si olan adam git g2 al ne bileyim zenfon al demezsin. Ios mu adnroid mi ? diye sorarsın.
Öte yandan Apple o heybetiyle (Borsadaki değeri) insanı kendisine çekiyor. :paragöz:
Alakasız ama birine telefonun markasını sorunca iPhone diyor. Apple demesi gerekmiyor mu ?

Üretici firma ve marka aynı şey mi ? :vıy:
 
Android çok ucuzmuş gibi Apple pahalı denmesine anlam verememişimdir genelde. Eski bir apple kullanıcısı ve şuan android kullanıcısıyım. Malzeme kalitesi , işletim sistemi ve performans (Kasma,durma v.s.) IOS kesinlikle benim için. Zaten IOS kusursuz demiyor kimse. Android ise güncelleme gelmez adam seçer gibi telefon seçer sakın marka yüzünden demeyin. Kapalı kutu olamam diyenlere ise bence o kadar açık olmakta iyi değil ki artısını çoğu kullanıcı görmüyor kimse oturup ANDROID telefonunu o yönde kullanmıyor kullanan sayısı oldukça az. Ekran boyutu olarak ANDROID ilk adımları atmıştır ki şuan NOTE 3 kullanıcısıyım. Ama iPhone 6 ya geçmeyeceğim anlamına gelmez :) F/P olarak bakarsak şuan 2000 TL +/- seviyesinde olan tüm cihazlar pahalı zaten.
 
Telefona para vermek boş iş. İki hafta önce arkadaşım note 4 aldı. İlk defa elime note 4 aldım kurcalayayım dedim telefon kitlendi. Arkadaş bataryayı felan çıkardı taktı telefon açıldı. Sonra yine dondurdum. Hala bu işi çöemedim elime aldığım telefon donuyor. Dayım 5s almıştı onuda dondurdum. Batarya felan çıkmadı servise verdi telefonu. Bende mi sıkıntı var nedir çözemedim hala.(n)
 
Son düzenleme:
Bunu hangi firma yapmiyor soylermisin ? Xperia Z desen daha yeni Hindistana çıktı. G2 için hep oyaladılar. Note 3 e toplam 6 7 tane güncelleştirme geldi. Sammobileye bakın. Ayrıca güncelleme gelen 4 ve 4s lerin halide ortada. 8.1.2 ile 5s kasıyor diyenlerde ortaya çıktı. Ayrica Sony sadece Xperia Z serisi cihazla güncelleme verceginide duyurdu.

"Hangi firma" demeyelim de "Hangi Android firması" diyelim...

@yusuf-5896 Size bataryası çıkmayan telefon vermemek lazım.:)

Bataryası çıkmamasıyla alakası yok ki. Yani kapatamamasını demek istedim. 2 tuşa basılı tutarsanız ( Genelde ses kapama ve telefon kapama tuşu ) her telefon kapanıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı