RTX 2060 Super Nicehash vs Ethermine

Power Limit'i daha fazla azaltamıyorsan güç tüketimini daha fazla düşüremezsin. Sadece undervolt ile belki bir tık ama ona da gerek yok 124W iyi bir değer. Şu anki hashrate değerin kaç?
İnsanlar bu kartı 100 W olarak kullanıyor Undervolt yaparak, ben UV nasıl yapılıyor bilmiyorum. Birisi yapsa bana güzel olur. 35-36mh/s gibi değerler alıyorum. Normalde 38-39mh/s almam lazım.
2060 Super 38mh/s ile calismiyor mu? Neden geliri az acaba?
Bana senin ekran kartındaki olan ayarları yapar mısın?
 
Kartın modeline göre değişkenlik gösterebiliyor, RTX 2060S ile 36 normal bir değer. NVIDIA kartlarda UV karışık olduğu için ben de tam bilmiyorum istersen müsait olduğumda yarın bakayım sana mesaj atarım.
Konuya yazan arkadaş aynı kart ile 38-39mh/s alıyormuş, yardımcı olsa çok güzel olur. Yarın müsait olunca bana yazar mısın?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı