OBS Studio yayında bitrate düşüyor

Katılım
11 Mart 2021
Mesajlar
170
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarda Nonolive'den yayın açıyorum ve telefondan yayını izliyorum sorun var mı diye. Ben oyunumu gayet rahat kasma olmadan oynarken yayına telefondan bakıyorum, yayın neredeyse hiç ilerlemiyor. OBS'e bakıyorum, 0 kb/s oluyor. İçinde belirli bir süre bekleyince geri düzelmeye başlıyor, oyuna geri Alt Tab yapıca yine OBS'e girince 0 kb/s oluyor ama renk yeşil yanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
İnternet dowload: 24-26 arası.
İnternet upload: 6.10-6.30 arası.
2500 bitrate veriyorum, 1100 veriyorum, yine aynı sorun. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • obs.png
    obs.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 410
Anahtar kare aralığını 0 yapın. Bit hızını 2500' e çekin tekrardan. Eğer işlemciniz iyi değilse x264' ten ayarı ekran kartınıza çekin. Ayrıca video sekmesindeki ayarları da gösterebilir misiniz?
 
Anahtar kare aralığını 0 yapın. Bit hızını 2500'e çekin tekrar. Eğer işlemciniz iyi değilse X264'ten ayarı ekran kartınıza çekin. Ayrıca video sekmesindeki ayarları da gösterebilir misiniz?

Anahtar kare aralığı herkes 2 olacak diyor. Bitrate 2500 yapmıştım zaten aynı sorun yine devam ediyor üstte bahsettim ondan. Video ayarları da böyle.
 

Dosya Ekleri

  • obs 2.png
    obs 2.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 394
Anahtar kare aralığı herkes 2 olacak diyor. Bitrate 2500 yapmıştım zaten aynı sorun yine devam ediyor üstte bahsettim ondan. Video ayarları da böyle.
Anladım. Anahtar kare hızı 2 olmalı ancak otomatikte denemeniz açısından önerdim. Bu arada 2500 bit hızında 60 FPS vermenizi öneririm. Bunları yapıp deneyin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı