Satmayı düşünüyorum. Fiyatı henüz belirlemedim.Hocam satmayı düşünüyor musunuz? Fiyat konusunda ne olur?
120TL'sini geri ödemeyi teklif ettiler. Tabii ki iade edeceğim.
Bana da tüm paramı iade edip ürünlerin bende kalmasına izin verdiler. Anlamıyorum.
Keşke öyle yapsalar ürünleri satarım kar ederim.Bana da tüm paramı iade edip ürünlerin bende kalmasına izin verdiler. Anlamıyorum.
Bence pazarlık yapabilirsiniz. 250 TL öderseniz olabilir derseniz belki öyle yaparlar.Keşke öyle yapsalar ürünleri satarım kar ederim.
Bana 120TL geri ödeyip ürünlerin bende kalmasına izin vereceklerini söylediler, reddettim.
110 + 110TL'ye USB 2.0 hızlarının altında sahte 1TB ürün almak istemiyorum yine de. Paramın tamamını öderlerse kabul ederim elbette.Bence pazarlık yapabilirsiniz. 250 TL öderseniz olabilir derseniz belki öyle yaparlar.
200 liraya rahatlıkla satabilirsiniz. Bir de hediye makbuzu üzerinden iade oluyordu sanırım. Eğer bana hediye etmişsiniz gibi gösterirsek ben kendi üzerimden sizinkinin de ücretini geri alıp sizde kalmasını sağlayabilirim.110 + 110TL'ye USB 2.0 hızlarının altında sahte 1TB ürün almak istemiyorum yine de. Paramın tamamını öderlerse kabul ederim elbette.![]()
Anlamadım ama olur. Nasıl yapıyoruz?200 liraya rahatlıkla satabilirsiniz. Bir de hediye makbuzu üzerinden iade oluyordu sanırım. Eğer bana hediye etmişsiniz gibi gösterirsek ben kendi üzerimden sizinkinin de ücretini geri alıp sizde kalmasını sağlayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.