Astral seyahat var mı?

Hocam astral seyahat diye bir şey var fakat uzaya gidebilirsin oraya buraya gidebilirsin diye bir şey yok astral seyahat yaparken başka aleme giriyorsun insan gözüyle göremediğin varlıklar görüyorsun ve seni rahat bırakmıyorlar eğer daha fazla astral seyahat yapmak istiyorsan onlarla konuşman onları anlaman onlardan olman gerekiyor ancak bunları yaparsan o aleme alışırsan uzaya gidebilirsin istediğin canlıyı görebilirsin özgür olabilirsin.

İşte buna bilimsel olarak psikoz deniyor...

Bir şeyi deliller ile ispatlayamazsan ne kesin olarak var diyebilirsin ne de kesin olarak yok diyebilirsin. Bizim hatamız bu. Herkes hemen "yok, olmaz öyle şey" diyor. Elin Amerikalısı bu olayları araştırmak için dernekler kuruyor.


"Elin Amerikalısı" uçan spaghetti canavarı denen bir tanrıya tapıp bunun kilisesini de kuruyor. Haliyle her elin amerikalısının yaptığına da körü körüne atlamamak lazım.

1623173318726.png
 
Astral seyahat var. Astral seyahate gidip de bedenine geri dönemeyen ruhlar oluyor. Bu ruhlar çaresizce yeni insan bedeni arıyorlar. Gece göğsünüzde hissettiğiniz, sizi darlayan, bedeninizi ele geçirmek isteyen, halk arasında "Karabasan" olarak tabir edilen "varlıklar" da bu kayıp ruhlardır.

Neden dönememiş bedenine dönüş biletini parası mı yetmemiş ne olmuş? Karabasan dediğin şey bilimsel olarak gayet açıklanabilen ve gözlemlenebilen uyku felci adlı başıma defalarca gelmiş bir uyku bozukluğudur. Ne ruhu ne bedeni yahu...
 
Hayır gerçek değil ayrıca NASA gibi dünyanın sayılı bilim insanlarından oluşan bir ekip mal da mı akıllarına astral seyahat gelmiyor nasa boşa mı duruyor sizce?
 
Hayır gerçek değil ayrıca NASA gibi dünyanın sayılı bilim insanlarından oluşan bir ekip mal da mı akıllarına astral seyahat gelmiyor nasa boşa mı duruyor sizce?


Zamanında CIA'in araştırdığına ve sonunda bir şey çıkmayınca bıraktığına dair söylentiler var da onun bile doğruluğu tartışılır tabi.
 

Geri
Yukarı