Hocam siz premium bilet almışsınız ben 2050'ye kadar gidebildim. Sonrasında premium bilet istiyorlar.Evet var ben de geçen gün 2081'e gittim ve Türkiye'nin dünya lideri olduğu gördüm.
Hocam siz premium bilet almışsınız ben 2050'ye kadar gidebildim. Sonrasında premium bilet istiyorlar.Evet var ben de geçen gün 2081'e gittim ve Türkiye'nin dünya lideri olduğu gördüm.
Kasa şeyler nedir hocam? Az önce yazıldı dedin şimdi söylemişliği var diyorsun. Ben de kitap falan sandım merak ettim kim bu fikri benden çalan diye.
Arkadaşımı ikna edip beden değiştirmek mümkün o zaman. STONKSAstral seyahat var. Astral seyahate gidip de bedenine geri dönemeyen ruhlar oluyor. Bu ruhlar çaresizce yeni insan bedeni arıyorlar. Gece göğsünüzde hissettiğiniz, sizi darlayan, bedeninizi ele geçirmek isteyen, halk arasında "Karabasan" olarak tabir edilen "varlıklar" da bu kayıp ruhlardır.
Arkadaşın karşı cins ise double STONKS.Arkadaşımı ikna edip beden değiştirmek mümkün o zaman. STONKS
Hayır gerçek değil ayrıca NASA gibi dünyanın sayılı bilim insanlarından oluşan bir ekip mal da mı akıllarına astral seyahat gelmiyor NASA boşa mı duruyor sizce?
Hocam astral seyahat ile saatlerce uzayı inceleyemezsin ya hem astral seyahat sonrası aklında yaptığın her şey, her detay kalmıyor.
Hocam 2022 LGS soruları zormuydu?Evet var ben de geçen gün 2081'e gittim ve Türkiye'nin dünya lideri olduğu gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.