Battlefield 2042’de Hikaye Modu Bulunmayacak

Sadece hikaye için oynayan çok kişi olduğunu düşünmüyorum. Hikayeler öyle çok tatmin edici de değildi zaten. Hikayeye ayıracakları zamanı online kısma ayırmaları daha iyi olmuş bence.
Hocam yarı katılıyorum yarı katılmıyorum buna :D Nedeni ise BF3 ve BF4'ün hikaye modlarını gerçekten çok sevmiştim. Bilmiyorum benim gibi az insan vardır belki ama...
Açıkçası ben de biliyordum bu oyunda hikaye modu olmayacağını ama bi ümit bekliyordum açıkcası. Mantıklı bi' karar olmuş. Sonuçta BF çoklu oyunculu hedefleyen bir oyun. Ama işte bu grafiklerle, bi senaryo modu olsaydı güzel olurdu be..
 
Ama en son 2018'de Black Ops 4 hikaye modu çıkartmamıştı, bayağı olumsuz yorum almıştı.
Battlefield en başından beri multiplayer odaklı. Yapılan hikaye modu hep çerezlik oldu.

Oyuncu kitlesini dinlemeleri güzel. V gibi abuk sabuk, her kitleye oynamaya çalışan, oynanışı bozup garip "arcade" oyunu gibi bir şey çıkmadığı sürece muhteşem bir şey olacak gibi duruyor.

64vs64 olması da cabası.
 
Hocam yarı katılıyorum yarı katılmıyorum buna :D Nedeni ise BF3 ve BF4'ün hikaye modlarını gerçekten çok sevmiştim. Bilmiyorum benim gibi az insan vardır belki ama...
Açıkçası bende biliyordum bu oyunda hikaye modu olmayacağını ama bi ümit bekliyordum açıkcası. Mantıklı bi' karar olmuş. Sonuçta BF çoklu oyunculu hedefleyen bir oyun. Ama işte bu grafiklerle, bi senaryo modu olsaydı güzel olurdu be..
Hocam BF3 ve BF4 hikaye modlarını beğenip tavsiye eden çok kişi gördüm ama oynama fırsatı bulamadım henüz. Yorumumu da BF1 hikaye moduna dayanarak yaptım ve oynadığımda hikaye çok hoşuma gitmemişti açıkçası. En iyisi ben diğer oyunların hikayelerini de deneyeyim belki fikrim değişir :D
 
İyi olmuş. İlk Battlefield oyunlarında hikaye diye bir şey yoktu zaten. Buna rağmen en azından online haritaları botlara karşı tek kişilik oynama imkanı sunmalarını beklerdim.
 

Geri
Yukarı