Atatürk'ün hataları nelerdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kesinlikle koca bi devleti sadece Atatürk korudu. Mehmetçikler ve diğer liderler çaylarını yudumluyorlardı kenarda...
Bak monke dilinde anlatçam:
1 yönetici monke 99 savaşçı monke win
0 yönetici monke 100 savaşçı monke lose
 
Aynen kesinlikle koca bi devleti sadece Atatürk korudu.Mehmetçikler ve diğer liderler çaylarını yudumluyorlardı kenarda...
O zaman devleti de salalım. Meclis ya da Cumhurbaşkanlığı olmasın. Nasıl olsa vergiler bizim(!)
Komutan ordu için en önemli yapı taşıdır. Komutan sayesinde sayıca üstün düşman da yenilir, sayıca azken düşman da bertaraf edilir.
 
Koyunluk demeye devam et. O isyanı durdurup katliamı yapmasaydı ülkenin başına daha kötü olaylar gelecekti.

İşine gelmeyince nasıl da konuyu genele bağlıyorsun ama :) Ben o isyanla ilgili tek kelam etmedim. Sen genel olarak dedin ki tüm katliamları doğrudur keşke daha fazla yapsaydı diye. Yani bir tek benim mi garibime gitti bu cümle?
 
Böyle şeyler olmasın diye Diyanet İşleri Başkanlığı var. Bu arada iyi insanlarsa neden devlet gözetimi altında ibadet yapmak yerine özel cemaatler kuruyorlar.
Topluluk oluşturmak her zaman kötü bir şey değildir ki.
O zaman Kızılay'da olmasın, Yeşil Ay'da değil mi? Aile işleri bakanlığı var.
Topluca bir şey yapmak her zaman daha güzeldir.
 
İğrenmeye devam et. Ülke daha yeni savaştan çıkmış kendine gelmeye çalıştığı yıllarda Dağların başlarında örgütlenip isyan çıkarmaya hazırlanıyorsun. Bu nedir? Tabi ki devleti bölüp parçalamaktır kaos ortamı yaratmaktır. O örgütlenen soysuzlara az bile yapmış, isyanı kökünden bitirmiş.

Araştırıp gelin sonra konuşuruz.

Kabullen kemalistler yavaş yavaş azalıyor. Herkes osmanlı gibi olmasını istiyor. Müslüman bir ülkeyiz ve laiklik falan getiriyor, camileri yıkıyor, fes'i kaldırıyor, baş örtüyü kaldırıyor, Ülkeyi avrupa özentisine çeviriyor. Daha çok şey yaptı da bir kısmını anlattım.
 
Arkadaşlar yukarıda insanlık dışı bir mesaj gördüm. Yapmış veya yapmamış demiyorum ama hiçbir insan katliama sevinmemeli. (Atatürk için yazmadım.)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı