CS:GO kötü takım gelip rütbe düşürüyor

fatihyilmaz9191

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
44
CS:GO'da Nova 4'ten gümüşe düştüm. Oyunuma sürekli hileli gelmiş ve cezalandırılmışız Win'lerim silinmiş ve rankım bir anda gümüşe düşmüş. Çok kötü takım geliyor AFK ve yeteneksiz oyuncu sürüsü ile oynuyorum. 10 oyunun en az 8'inde AFK var her el 20-40 arası kill alıyorum ve birinciyim rank çıkamıyorum. Var mıdır bir çözümü? Oyunu silmek üzereyim çok sıkıldım.
 
Yani ne yapsam bilemiyorum şuan d2 oynamıyorum farkındayım olayın fakat map farketmiyor sonuç aynı çok fazla afk ve yeteneksiz var. Oyunu oynamak istiyorum fakat bu şekilde giderse silicem. Takım oyunu olan her oyun maalesef böyle muadili diğer oyunlara da baktım yaş seviyesi aşırı düşük ve afk ve troll kitle çok fazla.
 
Tek çare senin gibi insanları bulup bir takıma üye olmak.
 
Rekabetçi girecek arkadaşlar bulana kadar serverlarda takıl hem kendini geliştirmiş olursun. Zaten takımında ne kadar troll olursa olsun eğer kendinin daha yüksek rankları hak ettiğini düşünüyorsan tek başına bile 5 tane silver, nova elodaki oyuncuları eritebilirsin. Daha yüksek elolarda da zaten kaliteli takım arkadaşların olur.👌
 
Ben tek başıma gire gire rekabetçide LEM, yoldaşta GLOBAL olmuştum. Uğraşınca oluyor ama takım arkadaşları olursa hem daha kolay rank kasarsınız, hem de oyun daha eğlenceli hale gelir. (3000 saat geçmişim var rank atlamamda bunun da etkisi olabilir.)
 
En azından sana takım geliyor. Dün girdiğim ilk maç 2 kişi oyundan çıkıp ban yedi. Son 3 kişi kaldık dedim oynarız, kazanırız sıkıntı yok. Adamlar sonra 3. roundda beni kickledi. Sinirlenmiyim dedim 2. maça girdim 1 oyuncu daha çıktı. 4 Kişi hiçbir şey yapamadık. Takım zaten çöpün önde gideniydi. Yani kısaca 4 tane arkadaşın yoksa girmeyeceksin şu oyuna.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı