iPhone 5S vs Sony Xperia Z3 veya Lumia 930?

Z3 kullanıyorum, çevremdekiler sayesinde 5s inde nasıl bir telefon olduğunu gayet iyi biliyorum, önceden olay android vs ios'du ama artık pek değil, çünkü android bu cihazda akıyor, o yüzden senin kararların çok daha önemli; öncelikle büyük ekran mı istiyorsun küçük mü? Çok daha uzun bir pil ömrü mü istiyorsun, kısa mı diye sormayacağım kim kısa pil ömrü ister :) Tasarım olarak her iki cihazda çok hoş, kamera olarak Z3 ü daha iyi buluyorum ayrıca pembeleşme sorunu ilk nesillerde çok az çıktı uzun süredir z3 gruplarında takılıyorum şimdiye kadar 1-2 kişide gördüm sorun var diye onlarda gönderip yenisini aldı, bende bu sorun çıkmadı.
Açıkçası bana göre Z3 daha öne çıkıyor ki o yüzden bu telefonu aldım, memnun musun dersen sonuna kadar memnunum.Lumia için bir şey diyemeyeceğim hiç kullanmadım ve hiç görüp kurcalayamadım.
 
Şimdi İphone 5S oyun için. Bu yüzden onu fırlatalım. Lumia 930 WP olduğu için önermem. Bu yüzden Z3 al. Ama oyuna dönersen anlık İphone 5S al. (İphone 5S'i öneririm kullanıyorum). Ama belirttiğim gibi oyun oynayacaksan 5S.
 
Dostum sen en iyisi İphone 6 al. Performans, kamera, batarya ömrü hepsi bu cihazda. Bataryanın bazen 2 gün gittiğini söyleyen arkadaşlarım var. Dolu dolu bir günü rahatça çıkarabileceğin bir telefon.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 3 ilkten elime çok büyük gelmişti kullanamıyordum. Ama simdi alistim. Simdide kucuk telefon kullanamıyorum. :D Tavsiyem büyük ekranlı telefon alman.
 
Büyük ekran olması tercihim. iPhone yazmamın nedeni android işletim sistemine alışabilir miyim yoksa ki iPhone devam etsem mi diye ikilemde kalmamdan. Büyük ihtimal Sony Xperia Z3 alacam.
 
Şahsen ben Z3'e o kadar para vereceğime Z2 alırım. Bir fark yok ortada. Eğer Z3 alacak bütçeniz varsa biraz daha biriktirin Note 4, S6 veya LG G4 alın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı