Ücretli Türkçe yama saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ücretli olabilir fakat 15-20 TL bence ziyadesiyle fazla.

İlk olarak, zaten lisans almadıkları sürece çeviri yapma yetkileri yok. Bunu es geçiyoruz, üstüne satış yapıyorlar. Ha bence bu sıkıntı mı? Kesinlikle değil. Fakat bu iş ticarete dönecekse, en azından yasal bir şekilde yapmaları gerekiyor.

İkinci olarak, oyunun 5'te biri kadar fiyat istemek absürd. Odyssey indirimde 67.25'e alınıyor, yamasına da 15-20 bayılıyorsun. Aynı, oyuna 60 dolar, bitirmek için DLC'lere 10 dolar verilmesi gibi, ki şahsen bundan nefret ederim. ''Oyuna 200-300 veren yamaya da 15-20 verebilir'' mantığı ise çok saçma. Zar zor para toplanıp alınmış, bir de adama gidip 15-20 yamaya bayıl diyorsun.

''Elinde telefon var açım diyorsun'' diyen tiplerden fırlamış gibi duruyor bu mantık.
 
Sen İngilizce öğrenip, ardından Türkçe yama yapacağın ekibi kurup çalışmalarınızı ücretsiz olarak dağıtırsanız biz de sizin dağıttığınız Türkçe yamaları ücretsiz bir şekilde kullanabiliriz.
 
200TL olan RDR 2'nin Türkçe yamasına 50TL istemek, aynen emek var sonuçta gerçek fiyatın 300 olması lazım, RDR 2 için yıllarca uğraşan adamlar 200TL isterken sadece kelime çeviren arkadaş 50TL istiyor, az istıyorlar 300 istemeliler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı