Google, SEO konusunda yalan mı söylüyor?

Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
5.701
Makaleler
12
Çözümler
44
Google, SEO uyumluluğuna önem göstermediğini, bir sitenin kullanıcı dostu bir site olup olmadığına önem gösterdiğini söylüyor. Sizce bu doğru mu? Bence doğru değil, çünkü SEO uyumlu siteler daha çok üst sırada. Kullanıcı dostu da değil. Site sahibi sitenin her yerine reklam koymuş, site reklamlardan görünmüyor. Bu site en üst sırada yer alıyor.
 
@377660

Reklamlar ile ne alakası var? Site sahibi üst sırada görünüyor, reklam olarak değil.

(düzelttim yazım yanlışını ama yazım yanlışı yoktu haberiniz olsun)
Ya hocam diyorum ki, üst sırada gözüküyor ve bu siteler reklam dolu olduğundan iki taraf da parayı kırıyor. Kullanıcı dostu olmadığını Google senden daha net biliyordur, emin ol. Para amacı olmasa onu en üst sıraya koymaz. Etiket vesaire desen o da çok zor. İşin ehlinde Google duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@377660 kısacası Google rekabet ihlali yapıyor diyorsun.

Ayrıca yine yazım hatası yaptın. "Google de" değil "Google da" olmalı. Üstteki cümlede de "İki tarafta da" olarak yazılmalı. Ayrıca kutu içerisindeki yazıda nokta eklenmemiş. Son cümlede de nokta yok.
"Süprizbozan" olarak yazarsanız ceza almaktan kurtulabiliriz. Ne dersin?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı