AMD'den oyun işlemcileri geliyor!

Yeni Intel'imiz AMD oldu. Resmen Intel'in 6. nesil öncesini yaşıyor AMD. Güç var, fiyat olarak yavaştan acımasızlaşıyor ama rakibi yeterli cevabı veremiyor. Bir noktada AMD tüketicinin gözündeki değeri azaltabilir. Daha önceden de olduğu gibi iki firma arasında dönen bir düzen gibi.
Piyasada az sayıda rakip olunca bazen rakipler birlikte kazanç elde etmek için bazı adımlar atıyorlar diye düşünüyorum.
 
İroni amacıyla yazmıştım ama fark edemediniz sanırsam ne anlatmak istediğimi, Intel yok olacak veya batacak bir firma değil diyerek yorumumu burada sonlandırıyorum...
Batmasa bile tercih edilecek bir firma olmayacaktır. Sadece 11400 gibi fiyat performans ürünleri çıkartıp satabilirler. Tabi oda yüksek ihtimalle AMD'nin yeni nesil işlemcileri henüz çıkartmadığı için olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batmasa bile tercih edilecek bir firma olmayacaktır. Sadece 11400 gibi fiyat performans ürünleri çıkartıp satabilirler. Tabi o da yüksek ihtimalle AMD'nin yeni nesil işlemcileri henüz çıkartmadığı için olacaktır. Örneğin 10900k varken 11900k tercih edenin zekasından ben şüphe ederim.
O sizin kişisel görüşünüzdür, ama unutmayın ki şu anki hükümetler gibi AMD de daimi olarak zirvede ve sürekli bir biçimde kalmayacaktır, bu işler inişli çıkışlı olarak süreklilik arz eden bir döngüyle işler. Tekelleşmenin nasıl bir durum olduğunun da hala farkında olmak istememeniz de ayrı bir üzücü durum, size iyi forumlar...
 
Ve ilginç bir şekilde daha popüler olan kart da 5700 XT oldu. Halbuki RX 5700 watt başına performans olarak AMD'nin en iyi kartlarından birisi. NVIDIA dahil piyasanın en iyi watt başına performans kartı da RX 6800.

Eki Görüntüle 1099961

Gönül istiyor RX 6000 serisi GPU almak fakat piyasanın farklı planları var...
 
O sizin kişisel görüşünüzdür, ama unutmayın ki şu anki hükümetler gibi AMD de diami olarak zirvede ve sürekli bir biçimde kalmayacaktır, bu işler inişli çıkışlı olarak süreklilik arz eden bir döngüyle işler. Tekelleşmenin nasıl bir durum olduğunun da hala farkında olmak istememeniz de ayrı bir üzücü durum, size iyi forumlar...
Tekelleşme konusunda benim elimden bir şey gelmiyor maalesef. Sizin geliyor ise buyrun yeni firma kurup AMD karşısında durabilirsiniz veya gidip bile bile yerinde sayan sadece frekans arttırmak için çekirdek düşürmeyi bile göze alan Intel'in işlemcilerini alabilirsiniz. Bu arada avantaj kimin elindeyse zirveyi bırakıp bırakmamakta onun elindedir. Spor ligi değil ki bu her sene sıfırlansın. Kim kendini daha çok geliştirirse zirve onun olacaktır. Bu Intel içinde geçerli AMD içinde.
 
Tekelleşme konusunda benim elimden bir şey gelmiyor maalesef. Sizin geliyor ise buyurun yeni firma kurup AMD karşısında durabilirsiniz veya gidip bile bile yerinde sayan sadece frekans arttırmak için çekirdek düşürmeyi bile göze alan Intel'in işlemcilerini alabilirsiniz.

Okuduğunuzu anlamadan farklı farklı yorumlar yapmaya başlamışsınız bile, sizin gibi AMD fanlarından da beklenen ve şaşırtmayacak düzeyde bir hareket, şu dakika itibarıyla muhatap olmaya değecek değilsiniz, zamanıma yazık, sizin gibilere değmez...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sizin kişisel görüşünüzdür, ama unutmayın ki şu anki hükümetler gibi AMD de daimi olarak zirvede ve sürekli bir biçimde kalmayacaktır, bu işler inişli çıkışlı olarak süreklilik arz eden bir döngüyle işler. Tekelleşmenin nasıl bir durum olduğunun da hala farkında olmak istememeniz de ayrı bir üzücü durum, size iyi forumlar...
Böyle kullanıcı dostu olursa kalır zirvede. Nvidia'nın eski kartlarına bile DLSS alternatifi getiren bir şirket.
 
Boş konuşmaya devam edecek şekilde beyninizi boşa yormaya devam etmeye çalışmayın bence, daha söylediklerimi kavrayamayacak düzeyde belli bir zeka kapasitesine erişmemiş birisi olarak okuduğunuzu anlamadan farklı farklı yorumlar yapmaya başlamışsınız bile.

Adam fanlık yapmadı, sen AMD'nin başarısını beğenmiyorsun galiba. Üslübuna dikkat et kardeş, ban yersin. Böyle basit şeyler ile insanlara hakaret edici şeyler yazman, asıl senin zeka seviyeni belli eder.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı