Hisse fiyatlarına baktığımızda AMD'nin bir hissesi Intel'in 2 katı fiyatında yani AMD daha iyidir ve her zaman daha iyi olacaktır. Konu kilit.
Hisse fiyatlarına baktığımızda AMD'nin bir hissesi Intel'in 2 katı fiyatında yani AMD daha iyidir ve her zaman daha iyi olacaktır. Konu kilit.
Kim demiş Intel AMD'den daha iyi diye? Boş boş konu açmayın.
Okuduğumu anlamamışsın ne laf yapıyon?AMD Intel'den daha iyi hem frekans hem de mimari olarak önde siz boş boş mesaj yazmayın
Okuduğumu anlamamışsın ne laf yapıyorsun?
AMD'de fazla iddialı bir firma.Her zaman? Sence de fazla iddialı bir sözcük değil mi bu?
Öyle bir şey demedim? Sizi engelliyor, akıl fikir diliyorum.Gayet de iyi anladım AMD Intel'den daha iyi diyorsunuz.
Öyle bir şey desem bile sen de AMD'yi savunmuşsun?Gayet de iyi anladım AMD Intel'den daha iyi diyorsunuz.
AMD Intel'den daha iyi hem frekans hem de mimari olarak önde siz boş boş mesaj yazmayın
Nerede iyi tam olarak? Biraz detay verin. Olay mimaridir, yok frekansmış, önbellekmiş, oymuş buymuş yok. Olay mimari.Intel, nasıl AMD'den daha az çekirdek önbellek ve GHz çıkartmasına rağmen nasıl AMD ile kafaya hatta 1-2 tık daha iyi?
Bu değerlerin işlemcilerin performansıyla ne alakası var? Bu arada ille de bakmak istiyorsan Market Cap değerine bakman lazım.Hisse fiyatlarına baktığımızda AMD'nin bir hissesi Intel'in 2 katı fiyatında yani AMD daha iyidir ve her zaman daha iyi olacaktır. Konu kilit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.