Vatan Bilgisayar internet siparişlerinde montaj yapıyor mu?

emre23aydin

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2014
Mesajlar
194
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar'da bazı ürünler internete özel indirimli oluyor. Sistemi internet üzeri sipariş verirsek montajı yapıp gönderirler mi?
 
Bildiğim kadarıyla yapmıyor fakat siz yine de bir arayıp sorun. En kötü ihtimal, internete özel ürünleri internetten sipariş verin. İndirim olmayan donanımları da mağazadan alırsınız. İnternetten aldığınız ürünlerin faturasını da mağazaya götürürseniz büyük ihtimal sistemi toplarlar.
 
Bana sorarsanız gidin merkezinde toplatın. Yaklaşık 60 TL'ye aldığım kulaklık bozuk çıkmıştı, 1.5 ay garantiden gelmedi ve baya bir çaba sonucu geldi, hala da Jak girişini oynatınca ses bozuluyor :) Oradan kredi alacağız, yoksa asla oraya gitmezdim aklınızda bulunsun.
 
Bence montaj yapmazlar. Çünkü aldığınız tüm ürünler aynı mağazadan kargoya verilmiyor. Farklı şehirlerden gelip bir şehirde toplayıp montaj sonrası size yollamazlar. Yani onun için uğraşmazlar. Ama gittiğiniz mağazada istediğiniz sistemi topladıktan sonra sistemin montajını isterseniz gerçekleştiriyorlar.
 
@Crixus 'un dediği doğru bilgi. Daha önce arayıp sormuştum bunu ben. İnternetten tabi ki doğal olarak sana her şey teker teker kutusunda gelecek. Fakat faturasıyla sana en yakın Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğinde yardımcı olacaklardır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı