Hiç dolandırıldınız mı?

Oyunda petini verirsen sana robux vereceğim dedi bende verdim direk oyundan çıktı ortada kaldım.

1 hafta sonra yine aynı olay oldu arkadşımın hesabındayken bu sefer dolandırıcıyı dolandırdım tüm envanterini kendi elleriyle verdi yiyecekleri bile arkadaşımla sonra bölüştük.
 
12 yaşlarındayken CS:GO'da bıçağımı satmaya çalışırken gitmişti şerefsizin tekine. Küçücük çocuktuk işte, inandım önce bıçağı verdim :( o bıçak şuan 700TL civarı.
Ben de şuan 12 yaşımdayım Falchon Tiger Tooth Factory New var 500 TL'ye aldım 2016 da şu an 1100 tl hala dolandırılmadım ve aldığım zaman 7-8 yaşlarındaydım. Kısmet işte.
 
Hocam 7-8 yaşlarında 500 TL harcamanıza nasıl izin verdiler :D.
Biriktirdim büyük hevesle aldım. O zamanlar bayramları öyle bir para geliyordu ki sünnet olduğum zamana denk geldi tam. babannem ile anneannem 200 dolar bir para vermişti. Biriktirdiğim 3-5 kuruş daha vardı o zamanlar dolar tabi 2-3 tl
 
Hiç dolandırılmadım(ya da çok iyi dolandırıldım farkında değilim). Ama dolandırdım. Bir keresinde eyüp sabriden 2 lt kolonya alıp 1 lt parası ödedim(sistemi buga soktum) (sonra ailem müşteri temsilcisi ile konuşup ibanlarına para attı.). Bir keresinde de PttAVM Ti buga soktum. 4 hidrolik kol alıp, 2 parası ödedim. Tekini hediye ettik. Tekini kullandık. Evde 2 tane daha olması lazım.

Onun haricinde internete numaram her yerde. Es*ort ayağına yatıp dolandıtmaya çalışan var, olmayan kandil ile para koparmaya çalışan var. En son Londra'dan aradılar(Almanya numarası ile). Yatırım şirketiyiz vs diye.
 

Geri
Yukarı