Hiç dolandırıldınız mı?

Dolandırılmak mı bilmiyorum ama birinin yüzsüzlüğünden pes edip parasını verip başımdan atmışlığım var. Eiffel'in hemen altında "bilmem kimler için yardım topluyoruz" diye bir kadın geldi dibime, benimle birlikte konuşa konuşa abartmıyorum Les Invalides'e kadar yaklaşık 1.5 kilometre yürüdü. En sonunda başımdan gitsin diye bir para verdim, bu kadar mı vereceksin sadece dedi... Bir o kadar daha verip ancak kurtulabildim kadından...

Taksiciler tarafından dolandırılmaya çalışıldığım da oldu birkaç defa, sonu onlar için iyi bitmedi. :)

Evet CS:GO'da bıçak takaslıyordum 3 yıl önce falan 2.hesabıma link yolladım 3 kere linki kontrol etmeme rağmen bıçak başka hesaba gitmişti ve öylece bakıp kalmıştım adam birebir 2.hesabın bilgileri ve profil resmini falan uygulamış ama anlamadığım trade linki nasıl değişti hala aklım almıyor o olayı durduk yere 400 TL gitmişti 3 sene önce iyi paraydı.
Hmmmmm nasıl oluyor acaba

Hayır ama 250 lira dolandırılacaktım az daha. Bisikletin arkasındaki plastik koruyucu kırılıp dişlinin arasına girmiş, zincir boşa düşüyordu. Bisikletçi komple dişli değişmesi lazım, 200-250ye hallederiz demişti. Başka bir bisikletçiye götürünce adam kerpetenle kırık plastiği söküp ücret gerekmez dedi, yine de 10 lira vermiştim. 2019'da 250 lira iyi paraydı şu ana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı