Neden Feminizm'den nefret ediliyor?

12. yüzyıl avrupasında yoldan bir çiftçi çevirseydik büyük ihtimalle internetteki "Eşitlik hede hödö" tanımına değil kendi gördüklerine inanıp bağnazlık yapmazdı 🤣
12. yüzyılda sorsaydık evet kabul etmezdi. Çünkü o zaman 12. yüzyıl kafası olan kişiler erkeğin üstün olduğuna ve dinin de bunu desteklediğine inanıyordu.
Bu her ağlamaya başlayınca "Feminizm eşitlik isteeeeer hede hödö bak tanımında eşitlik yazıyor senin gördüğün feministler gram önemli değil tanımda eşitlik yazıyor tanım tanım TANIM" diyenler de sıkmaya başladı artık 🤣
Klavye üzerinden birilerini hapse attırmaya çalışmaya devam, genç 😂 😂 😂

Böyle basit söylemler ile karşılık verecekseniz, tartışmayı ben kazandım.
Anlatamazsın SJW'lere. Gemi batarken bile "Önce kadınlar" diyen bir sistem sözde kadını baskılıyormuş falan, yersen.
Önceki kadın erkek durumuna bakın. Kadınlar son 30 yılda fabrika da çalışmaya, beyaz yakalı olmaya başladı.
Ha bu arada feminizmin "eşitlik" istediğini biliyor muydun? Evet! İnternetteki tanıma bakarsan anlayabilirsin. Yani bu sen sırf erkeksin diye seni öldürmek isteyen feminist kadınları yanlış anlıyoruz. Onlar o tanıma göre hareket...
Yine basitliğinizi belli ediyorsunuz. Seviyeli bir tartışma ortamı isterim ama bu seviye sizde bulunmuyor galiba.
 
Benim rahatsız olduğum tek konu burada "feminizm"in değil "feminist"lerin eleştirilmesi. Yanlış yer ve cahilce açıklamalarla dolu.
Maalesef feminizm akıl hastalarının oyuncağı oldu. Kendine feminist diyip cinsiyetçiliğin önde gideni olanlar yüzünden feminizmin itibarı kalmadı. Feminizm yozlaştı.
 
Feminizm iyi bir şey bence ama ülkemizde her şey gibi bununda *kötü kelime* çıkmış durumda.
Yasalar falan her şey kadının yanında, eşitlik yok. Feminizm eşitlik sözde ama ülkemizde kadını kutsama gibi bir şey.
 
Kısa özet.
Kadına ne yapıldı ise, gene kadının kendisi yaptı.
Feminizm altında feminazilik yapıp, insalardan üstün olduğunu zanneden, 1 çuval mal torbaları, eşit olacaz diye insanlara kendilerini küçük düşürüp hakaret ettirdiler.
Orijinal feminizm çok eskilere dayanır ve kadın, erkek eşitliği için savaştı, şimdi bakınca bütün emekleri çöpe gidecek gibi, duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı