ASUS'un sitesinden kontrol et. Doğru anakart modeline baktığına emin ol.
Güncel BIOS.
Hocalarım yardım edin lütfen sorunu çözemiyorum.
Yeniden başlattıktan sonra kapatıp açınca devam ediyor mu sorun?RAM 8 GB yanında 8 GB daha alacağım. Hard disk sorunu yok Windows'un kurulu olduğu bölümde. Windows'un kurulu olduğu diskte 180 GB boş, diğerinde 160 GB boş yer var.
Açtım
Yeniden başlattıktan sonra kapatıp açınca devam ediyor mu sorun?
Ek 8GB hızı arttırır ancak bu olayla bir ilgisi yok.Sorun hala devam ediyor. Bilgisayarı toplattığımız abi bana şöyle bir şey demişti: 8 GB RAM daha al bu bilgisayar çok hızlı çalışır demişti. 8 GB RAM alayım mı?
Ek 8 GB hızı arttırır ancak bu olayla bir ilgisi yok.
Dene. Ekran kartı sürücüsünü resetliyor.Hocam bir kaynakta Win+CTRL+Shift+b komutunu gördüm. Siyah ve boş ekranlardan kurtarıyormuş. Bunu deneyeyim mi?
Dene. Ekran kartı sürücüsünü resetliyor.
Evet.Hocam tam siyah ekranda olduğunda yapacağım değil mi?
Bios uefi modda değil mi?Yaptım ama yine olmadı.
BIOS UEFI modda değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.