BİM ve A101 marketlerindeki giriş kapıları

farukarman007

Hectopat
Katılım
15 Mart 2015
Mesajlar
130
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yönetici
Hep merak etmişimdir. Bim ve A101 şubelerine girerken iki adet kapıdan geçiyoruz. Fakat başka marketlerde böyle bir sistem yok. Muhtemelen ortamın ısısını muhafaza etmek için olabilir. Böyle olduğunu göz önünde bulundurduğumuz zaman da, "neden çıkarken tek kapı var?" sorusunun gelmesi muhtemeldir. Girerken iki kere düşünelim diye olabilir mi? :)
 
Şöyle de olabilir. Sabah ekmek geliyor ya ekmekleri o iki kapı arasına koysun diye birinci kapının anahtarını sabah ekmek getiren fırıncıya veriyor olabilirler.
 
Kapıyı bilmem de mağaza planı genelde hep aynı, giriyorsun tek yol var o da çikolata, çerez gibi temel ihtiyaç dışı şeylerin olduğu yol yani birinci bölüm, temel şeyler o bölümden sonra başlıyor bu da ikinci bölüm, en son yani kasaya varmadan önce deterjan, temizlik malzemeleri, parfüm felan var bu da üçüncü ve son bölüm, ayrıca kasanın yanında çıkmadan bir daha alalım diye tekrar çikolata, şeker tarzı şeyler var bu da bonus bölümü. Final ise iki parça lazım olan şeylerden alıcam diye girip dört poşetle çıktıktan sonra elinize sıkıştırılan en aşşağı 50 liralık fiş. Tabi birde eve vardığında almak için girip almayı unuttuğun şeyleri hatırlarsın ki... Mutlu son. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı