15 yaşında nerede çalışabilir?

Bu saydığınız yerlerden hangisi günlük 80 TL veriyor?
Zenginlerin ama gerçekten zenginlerin yani iyi parası olan insanların günü birlik köpeklerini gezdiriyor arkadaşım normalde günlük 60 veriyorlarmış ancak genelde bahşiş bıraktıkları da oluyormuş günde 80 TL'ye kadar çıktığını söyledi arkadaşım.
Yer: Etiler/İstanbul bazen Sarıyer, Beşiktaş taraflarında da çalışıyor dediğine göre.
 
Merhaba, kardeşim bu sene liseye geçti. Birlikte yaşıyoruz kardeşimle. Okullar açık değilken çalışıp kendisine birikim yapmak istediğini söyledi. Nerede çalışabilir? Daha yaşı küçük ama ne desem tersliyor, çalışacağım diyor. Nerede çalışabilir ve verecekleri günlük miktar nedir?

Bir arkadaşım berber çıraklığı yapıyor. Günlük 40-80 TL arası alıyor.
 
15 yaşında sanayide ne yapabilir hocam?
İlk önce çırak olarak başlar eğer hiç bilgisi yok ise alet takım taklavat vs. adlarını öğretirler usta iş yaparken atıyorum İngiliz Anahtarını ister o verir, yerleri süpürür gerekirse çay demler başlangıçta işi öğrenene kadar yaklaşık 2 yıl böyle ayak işlerini yaparak hem ustasından iş öğrenir hem de harçlığını çıkarır bu şekilde günde verecekleri para 50 TL'yi aşmaz diye düşünüyorum.
 
İlk önce çırak olarak başlar eğer hiç bilgisi yok ise alet takım taklavat vs. adlarını öğretirler usta iş yaparken atıyorum İngiliz anahtarını ister o verir, yerleri süpürür gerekirse çay demler başlangıçta işi öğrenene kadar yaklaşık 2 yıl böyle ayak işlerini yaparak hem ustasından iş öğrenir hem de harçlığını çıkarır bu şekilde günde verecekleri para 50 TL'yi aşmaz diye düşünüyorum.

50 az değil mi? Komicilik yapsa ne olur?
 

Geri
Yukarı