Herhangi bir dine inanıyor musunuz?

Herhangi Bir Dine İnanıyor Musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    216
Müslümanım. Müslümanlardan şikayetçiyim ama. Çoğu kişi din diye farklı şeylere inanıyor. Hocalar kadınları taciz ediyor, kendilerini tedavi etmeleri için gittikleri hocalar sözde tedavi altında kendisine gelen kişiye şiddet uyguluyor. Bunlar beni dinden uzaklaştıran şeyler. İnsanlar neden kendilerine bunları yapıyor?

 
Hamduenalar olsun ateistim.
(Ena ben demek, bana hamdolsun ki ateistim gibi düşünün. Hamdusenalar gibi dursun diye kelime oyunu yaptım)
 
Hadi bakalıııım, bir milyonuncu inananlar ne kadar aptal, inanmayanlar ne kadar cehennemlik tartışması başlasın. Ben kaçar, hepinize iyi forumlar.

Biraz düşündüm de, bir ekleme yapmaya karar verdim. Din tartışmaları gerçekten sıktı artık. Yani Allah'ın teknoloji forumunda Allah var/yok tartışmaları bence saçma. Sizi bilmem ama ben artık haftada 10 - 15 kere din tartışması okumaktan bıktım usandım. Yok tüm dinler yalanmış, ben yobazmışım ya da ben ateistim, şunu bunu açıkla falan filan tartışmaları bazen konuyla alakalı olduğundan mantıklı gelse de, bazıları (kimseyi alıntılamıyorum bu arada, birine söylüyormuşum gibi davranmayın) bi laf atoyor, o kıvılcım zaten körüklüyor her şeyi siz de biliyorsunuz. Bırakalım herkesin inancı kendinde kalsın. Yobaz kendine yobaz, ateist kendine ateist olarak kalsın. Katılırsınız, katılmazsınız saygı duyarım ama düşüncelerim bunlar. İyi forumlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı