Aşı %100 koruyor mu?
Hastaneye yatmayı engelliyor, ölümü engelliyor. Aşıyı geçtim, hiçbir ilaç dahi %100 tedavi sağlayamaz.
Aşılı bünye de varyant oluşmasını nispeten engelliyor. Aşısız insanın vücudunda mutasyon geçirme olasılığı çok daha yüksek, çünkü virüs kendine yaşayacak ve evrimleşecek alan buluyor.

Şu anki imkanlarla en etkili yöntem aşı.
 
Aşı olmayanların topluma dahil olması dahi yasaklanmalı.

İstersen yemek falan da yemesinler evlerin de açlıktan ölsünler? Ne kadar aşağılayacı diktatör bir düşünceye sahipsiniz? Aşı vurunca DSÖ bile diyor maske, mesafe, hijyene devam diye. Neyin kafasını yaşıyorsunuz sizler ya. Nasıl ki özgür iradenizle aşı vuruluyorsunuz, Özgür irade ile vurulmamakta var. Bencillik etmeyin DÜMDÜZ olmayın.
 
Teşekkürler. Ancak her yerde aşıyı illaki zorunlu kılacaklar. Aşı olmaktan başka çare kalmıyor.
TRT de yanıltıcı başlık kullanmış aslında. Aşı olmayan bazı kişileri alıyorlar. Gönüllü olan bir şeyi zorlamaları pek de hoş değil. Aşı olunması iyi bir şey ama zorlama yerine teşvik olmalı. :)

TRT'nin haberinde geçiyor:

Ancak söz konusu kombine sahiplerinin, Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecek.
 
Hiç kimse aşı olmak zorunda değil. Hiçbir devlet onaylamadı ve aşıyı üreten şirket hiçbir sorumluluk almıyor. Aşı olmamızı bu kadar çok istediklerine göre kesinlikle içinde bir şey var. Doğduğunuzdan ölene kadar sizi sömüren sistem sağlığınızı önemsiyor mu sanıyorsunuz? TV'de gördüklerine aptal gibi inanıyor insanlar. Düşünün azıcık!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TRT de yanıltıcı başlık kullanmış aslında. Aşı olmayan bazı kişileri alıyorlar. Gönüllü olan bir şeyi zorlamaları pek de hoş değil. Aşı olunması iyi bir şey ama zorlama yerine teşvik olmalı. :)
Ben de öyle düşünüyorum. Ancak teşvikten ziyade zorlama yöntemine gideceklerini tahmin ediyorum.
 

Geri
Yukarı