Ben de öyle düşünüyorum. Ancak teşvikten ziyade zorlama yöntemine gideceklerini tahmin ediyorum.
Aşı olmamak için geçerli sayılabilecek nedeni olan kişi sayısı çok az. Çipli aşı yaptıklarını düşünen dolu... İkna da olmuyorlar. Aşı olanlar zaten uyandıklarında Windows 11 veya BioNTech logosu görüyor (!). Biraz daha bilinçli olunsaydı muhtemelen zorlama yöntemini tercih etmezlerdi.

Aşı olmamak için geçerli sayılabilecek nedeni olan kişi sayısı çok az. Çipli aşı yaptıklarını düşünen dolu... İkna da olmuyorlar. Aşı olanlar zaten uyandıklarında Windows 11 veya BioNTech logosu görüyor (!). Biraz daha bilinçli olunsaydı muhtemelen zorlama yöntemini tercih etmezlerdi.
2021 yılındayız hala DSÖ'nun "Acil Onay" verdiği aşıya güvenmeyenler var, halkımız keşke daha bilinçli olsa ve bilmedikleri konularda kendilerini profesör sanmasalar...

Benim optiklerde düşük çözünürlük hatasıyla karşılaştım geçen gün. Ancak biraz zaman verince eskisinden iyi görmeye başladım. :)

Umarım orta yol bulunur diyelim.

Hiçbir devlet onaylamadı
Aynen devletler zaten onaylanmadan aşı yapıyor 🤣 🤣
Acil kullanım onayı almış bir aşı.
aşıyı üreten şirket hiçbir sorumluluk almıyor.
Alan bir firma göster?
Aşı olmamızı bu kadar çok istediklerine göre kesinlikle içinde bir şey var.
Evet ölü virüs ya da başka maddeler var.
TV'de gördüklerine aptal gibi inanıyor insanlar. Düşünün azıcık!
İnternetten güvenilir kaynaklara bakarak covid olmaktan daha mantıklı olduğu ortada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı