Hangi operatörü seçmeliyim?

Vodafone kullanıyorum aşırı memnunum hatlıya geçtim ara sıra bedava internet veriyor bu ay 4 GB internet verdi ben vldafone öneririm Türk Telekom kullanıyordum kendi kendine hiç kullanmama rağmen internetimi yemişti çok saçma ve 30 TL böyle vericeğime 40 TL verip vldafone hatlı almak daha mantıklı.
 
Vodafone kullanıyorum tam bir pişmanlık. Pass dedikleri sistem internetiniz varsa önce onu harcıyor bittikten sonra internetinizi harcamıyor. Ben Turkcell'e geçeceğim tahatum Ekim'de bitiyor biter bitmez Turkcell pahali ama kaliteli her yerde cekiyor.

Cidden mi? Böyle bir reklamın arka planını neden kimse göstermiyor ki?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210817-011251.png
    Screenshot_20210817-011251.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 59
Biz mi yalan söylüyoruz, hatta az söylemişim. Pass sistemi düzgün

Şu an hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

Bütçeniz ve size hangi içerikler (dakika, SMS, internet) ne kadar yeteceğini söyler iseniz, güzel tavsiyeler de bulunabiliriz

Dakika ve mesaj pek önemli değil, az da olsa yeterli olur. İnternet olarak özellikle YouTube ve Instagram'ı; veya görüntülü görüşmeden öte WhatsApp'ı sınırsız kullanmak yararlı olur diye düşünüyorum. Yine de operatör kalitesi olarak şüpheliyim.
 
Kalite olarak Turkcell, orta kalite ve orta bütçe için TT, düşük kalite ve orta bütçe için Vodafone.

Not: Yaşadığınız yere bağlı olarak Vodafone pişman eder.

En basit köye (Şehir merkezine 30km uzaklıkta bir ilçe köy dediğime bakmayın devlet daireleri vs var.) Gittiğim zaman TT ve Turkcell 4.5G tam performans kullanırken Vodafone internete girerken trip atıyor 4.5G'yi görmek hayal.
 
Şu an hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?



Dakika ve mesaj pek önemli değil, az da olsa yeterli olur. İnternet olarak özellikle YouTube ve Instagram'ı; veya görüntülü görüşmeden öte WhatsApp'ı sınırsız kullanmak yararlı olur diye düşünüyorum. Yine de operatör kalitesi olarak şüpheliyim.
Teknosacell de (Türk Telekom altyapısını kullanıyor) 45 GB (40 GB + 5 GB gece) Tekno 40 tarifesi 85₺, sınırsız WhatsApp da bulunmaktadır.

Pttcell de (Türk Telekom altyapısını kullanıyor) 25 GB 55₺, internet bittiğinde duruyor ve aşım olmaz.

Türk Telekom Selfy Yeni Sosyal Tarifesin de ise; 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya (Facebook, Twitter, YouTube, WhatsApp, Bip, Yaay, Instagram), 750 Dakika ve 500 SMS bulunmaktadır, fiyatı ise 74₺.

Türk Telekom Prime da Prime 40 tarifesin de ise; 40 GB + Sınırsız Sosyal Medya (Facebook, Twitter, YouTube, WhatsApp, Bip, Yaay, Instagram), 2000 Dakika ve 250 SMS bulunmaktadır, fiyatı ise 119₺.

Vodafone da ise 139₺'ya; Red 40 tarifesi var. 40 GB + Sınırsız Sosyal Medya (Facebook, Twitter, YouTube, WhatsApp, Messenger, Spotify, Karnaval, PowerAp), 3000 Dakika ve de 250 SMS bulunmaktadır.

Vodafone da 5 Mbps hızla Limitsiz Redli Silver tarifesin de; Sınırsız 5 Mbps internet, 15 GB Hotspot kotası, sınırsız SMS ve sınırsız dakika bulunmaktadır, fiyatı ise 129₺.

Vodafone da Limitsiz Redli tarifesin de; sınırsız internet, sınırsız SMS, sınırsız dakika bulunmaktadır, fiyatı ise 172₺.

Turkcell de GNÇ 60 paketi ise; 30 GB, 30 GB Sosyal Medya da geçerli toplam da 60 GB kota bulunmaktadır, fiyatı ise 95₺.

Son olarak diyeceğim bölgeniz de araştırma yapın, hangisi daha iyi çekim gücüne sahip ise, yazdığım tarifeler den birini tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı