85.000 TL'ye alınabilecek en iyi araba hangisidir?

Ben sizlere Hyundai Accent Era modellerini öneririm. Ciddi anlamda piyasa arabası. 1.4 benzin LPG olan modellere bakabilirsiniz. Yaklaşık 1-2 ay önce aldık gayet memnunuz. Ama iki seneye büyük ihtimal o paralara anca Tofaş'a bineceğiz.
Ben özellikle 1.5 CRDI VGT modellerine bakıyordum ama iyi kondisyonda fazla yok pek özellikle kore üretimi olanlar da km si yüksek ve kaporta vs. durumu pek iyi gibi gözükmüyor muhtemelen çok fazla bu araçların taksi çıkması olduğu için.
 
Toyota corolla 2006 1.4 dizel yeni aldık 85.000'e 220bin km hasarsız bence en iyi 85e alınacak arabalardan biri hızlı az yakar ve cok rahat :D 95e falan 150bin km alabilirsiniz biz biraz ucuza aldık tanıdıktan dolayı.
 
Araca baktım yetişkin yolcu güvenliği 3 yıldız, çocuk güvenliği 4, ama yaya güvenliği 1 yıldız! Evet 1 yıldız...
 
10607464251442.jpg
 
Ben özellikle 1.5 CRDI VGT modellerine bakıyordum ama iyi kondisyonda fazla yok pek özellikle Kore üretimi olanlar da km si yüksek ve kaporta vs. durumu pek iyi gibi gözükmüyor muhtemelen çok fazla bu araçların taksi çıkması olduğu için.
Zaten ben size o yüzden 1.4 LPG olan modeli önerdim. Dizel olanların birçoğu ticari çıkması. Fakat 1.4 LPG olan modeller gayet düzgün.
 
Zaten ben size o yüzden 1.4 LPG olan modeli önerdim. Dizel olanların birçoğu ticari çıkması. Fakat 1.4 LPG olan modeller gayet düzgün.
LPG'li olanlar ne kadar iyi durumda bilemiyorum ama benzinlilere de bakarım, ben özellikle VGT'li olduğu için 1.5 dizel'e bakıyordum o yüzden. Belki son üretilen modellerde biraz düzgün kondisyonlu varsa bulunabilir :)
 
LPG'li olanlar ne kadar iyi durumda bilemiyorum ama benzinlilere de bakarım, ben özellikle VGT 'li olduğu için 1.5 dizele bakıyordum o yüzden. Belki son üretilen modellerde biraz düzgün kondisyonlu varsa bulunabilir :)
Araç işi araştırma işi malum. İyi araca denk gelebilmek çok önemli. Umarım gönlüne göre iyi bir araca sahip olursun dostum. 🙂
 

Geri
Yukarı