Sınıfa alışamıyorum

Vaybe bence Anadolu geç ya ailen seni anlar en azından anlat ailene olayı ama Anadolu geçersen yine bu sorunu yaşar mısın?
Anadoluya gidersen üniversite okuyacaksın diyolar o yüzden teknik mesleğe git diyolar sanki her anadoluda okuyan üniversiteye gidiyor.
Sizin gibi konuşmayan çocukla konuşun 🤨
Ona da tek saati sordum başka da konuşamadim o kadar şey oldum ki aç kalsam bile yemekhaneye gitmiyorum.
 
Kapın çocuğu hocam yoksa tek kalırsınız vallahi (benim gibi).
Tek kalsam gene iyi zaten pek konuşkan değilim ama tuvalet dışında sınıftan çıkmıyorum okul koridorunda daralıyorum asıl sıkıntı beden veya kulüp dersinde herkes oynarken ben kenarda oturcam kötü değil ama alay konusu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı